Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Universitatea Craiova a revenit pe stadionul Ion Oblemenco

FC Universitatea Craiova a revenit pe stadionul Ion Oblemenco

FC Universitatea Craiova a revenit pe stadionul Ion Oblemenco
de M.T.    |    25 Noi 2013   •   19:02

Echipa FC Universitatea Craiova a revenit, luni, pe stadionul Ion Oblemenco, după ce un executor judecătoresc a pus în aplicare o decizie a Tribunalului Dolj, în litigiul dintre gruparea patronată de Adrian Mititelu şi primăria oraşului, potrivit Mediafax.

Mititelu a reuşit să facă executarea după mai bine de o oră de analizare a actelor.

Astfel, meciul dintre Universitatea Craiova şi Minerul Motru din Liga a II-a se va disputa, miercuri, pe Stadionul Ion Oblemenco, începând cu ora 19.00.

„Pe cei de la CSU îi mai las aici, în casa noastră, până la finele anului, după care îi aştept la discuţii, ori să plece. E păcat de jucători, fiindcă ei sunt nevinovaţi. Vreau o reorganizare a clubului în care să păstrez 35%, 35% să dau suporterilor, iar pentru restul aştept propuneri. O aştept chiar şi pe doamna Olguţa”, a declarat Mititelu pentru Gazeta Sporturilor.

Tribunalul Dolj a admis, la 15 octombrie, ordonanţa preşedinţială solicitată de Adrian Mititelu, magistraţii dispunând reîntoarcerea echipei FC Universitatea Craiova pe Stadion Ion Oblemenco până la finalizarea dosarului pe fond.

La 27 iunie, Adrian Mititelu a fost evacuat de autorităţile locale din complexul Ion Oblemenco, el atacând în instanţă decizia Primăriei.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close