Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Vaslui a condus de două ori la Milano, dar a terminat la egalitate cu Inter, scor 2-2

FC Vaslui a condus de două ori la Milano, dar a terminat la egalitate cu Inter, scor 2-2

FC Vaslui a condus de două ori la Milano, dar a terminat la egalitate cu Inter, scor 2-2
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    31 Aug 2012   •   00:13

FC Vaslui a avut şansa să dea marea lovitură la Milano, echipa antrenată de Marius Şumudică conducând de două ori pe Inter, însă nerazzurri au reuşit să revină de fiecare dată şi să obţină o remiză, scor 2-2, care le asigură prezenţa în grupele Europa League, graţie victoriei cu 2-0 din meciul tur.

Samuel, lovitură de cap în bară, şi Coutinho, şut puţin pe lângă, au ratat primele ocazii importante ale întâlnirii de pe Giuseppe Meazza, înainte ca FC Vaslui să treacă în avantaj în minutul 35, atunci când Nicolae Stanciu a transformat penaltyul obţinut de Antal.

La aceeaşi fază, portarul italienilor, Luca Castellazzi a fost eliminat direct, pentru fault din postura de ultim apărător, antrenorul celor de la Inter, Andreea Stramaccioni, sacrificându-l pe Antonio Cassano, care i-a lăsat locul rezervei Vid Belec.

În repriza a doua, moldovenii au avut iniţiativa, însă şansele de gol aproape au lipsit. Mai mult decât atât, gazdele au restabilit egalitatea cu un sfert de oră înainte de final, atunci când argentinianul Rodrigo Palacio a finalizat elegant un contraatac iniţiat de Coutinho.,

Vasluiul a continuat să viseze frumos după ce, în minutul 79, Belec a ieşit greşit la o centrare din corner, iar Fernando Varela a marcat cu o lovitură de cap pentru 2-1. În acel moment, oamenii lui Şumudică mai aveau nevoie de un singur gol pentru a se califica, însă, în al doilea minut de prelungire, columbianul Fredy Guarin a recuperat o minge la centrul terenului, a avansat fără să fie deranjat şi a înscris cu un şut puternic, dar la care Straton ar fi putut face mai mult.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close