Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Vaslui învinge cu 2-0 pe Dinamo şi continuă să spere la titlu

FC Vaslui învinge cu 2-0 pe Dinamo şi continuă să spere la titlu

FC Vaslui învinge cu 2-0 pe Dinamo şi continuă să spere la titlu
Sursa foto: Foto: gsp.ro
09 Apr 2011   •   18:50

FC Vaslui a învins cu scorul de 2-0 pe Dinamo, într-o partidă disputată pe teren propriu în etapa a 25-a din Liga I. Golurile echipei lui Viorel Hizo au fost marcate de Wesley şi de Cânu.

 
Vasluienii au avut prima ocazie a partidei, în minutul 5, atunci când apărarea dinamovistă nu a avut reacţie la un corner, mingea s-a plimbat prin faţa porţii, dar Wesley a ratat finalizarea din câţiva metri. Puşi în gardă de echipa lui Hizo, alb-roşii au replicat prin Alexe, şut în peluză după o pasă primită de la Torje, care reuşise o cursă spectaculoasă de peste 50 de metri, şi prin Dănciulescu, golgeterul din Ştefan cel Mare nereuşind să-i trimită balonul lui Alexe.
 
În minutul 21, Dănciulescu putea deschide scorul, dar şutul său de la marginea careului nu a găsit spaţiul porţii lui Kuciak. Ce nu a reuşit atacantul „câinilor” a reuşit Wesley, care l-a învins pe Naumovski la capătul unei faze aproape identice cu cea din debutul partidei. Tot jucătorul brazilian a irosit şansa de a realiza dubla câteva minute mai târziu, când a tras pe lângă din apropierea punctului de la 11 metri.
 
Prima repriză s-a încheiat cu uriaşa ocazie a lui Torje, care a profitat de o gafă a lui Cânu şi a scăpat spre poarta lui Kuciak. Mijlocaşul a preferat însă să facă un dribling în plus, în loc să-i paseze lui Dănciulescu aflat într-o poziţie excelentă, şi a fost în cele din urmă deposedat de Papp.
 
Dinamo a dovedit că nu a învăţat nimic din ceea ce s-a întâmplat în prima parte şi, după doar minute de la reluare, Cânu a făcut 2-0, în urma unui corner la care jucătorii vasluieni nu au avut nicio problemă în a-şi pasa cu capul în careul lui Naumovski. Din acel moment, meciul a scăzut în intensitate, elevii lui Hizo fiind mulţumiţi de rezultat, iar cei ai lui Andone părând deja resemnaţi. 
 
Ultimele minute au trecut fără evenimente importante, orice tentativă a dinamoviştilor de a ameninţa poarta lui Kuciak fiind uşor respinsă de apărarea moldovenilor. FC Vaslui câştigă, acumulează 47 de puncte şi continuă lupta pentru titlu cu Oţelul şi Poli Timişoara. De cealaltă parte, echipa din Ştefan cel Mare rămâne cu numai 40 de puncte şi riscă să iasă din locurile de Europa League la finalul acestei etape.
 
FC Vaslui: Kuciak - Genchev, Papp, Cânu, Milanov - Gheorghiu (Milisavljevic 66), Costin, Wesley (Farkas 46), Sânmărtean - Adailton, Bello (Pouga 87)
 
Dinamo: Naumovski - Rubio, Găman, Moţi, Diabate - Torje, Kone (C. Munteanu 81), Pătraşcu, Alexe - Dănciulescu (Bakaj 69), L. Ganea (Ţucudean 53).

×
Subiecte în articol: FC Vaslui Dinamo Liga I
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close