Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FC Vaslui învinge cu 2-0 pe Universitatea Cluj şi îşi consolidează locul 3

FC Vaslui învinge cu 2-0 pe Universitatea Cluj şi îşi consolidează locul 3

FC Vaslui învinge cu 2-0 pe Universitatea Cluj şi îşi consolidează locul 3
07 Mar 2011   •   22:27

FC Vaslui a învins cu scorul de 2-0 pe Universitatea Cluj în ultimul meci din etapa a 20-a din Liga I. Golurile moldovenilor au fost reuşite de Papp şi de Adailton.

 
Vasluienii au controlat jocul în prima repriză, ratând primele ocazii prin fundaşul Cânu. Câteva tentative de la distanţă, departe însă de ţintă, ale lui Adailton sau Adrian Cristea, au încălzit publicul pentru cea mai mare şansă irosită de gazde. Papp a primit o minge excelentă de la Sânmărtean, a scăpat singur spre poarta lui Marius Popa, finalizarea a fost lamentabilă.
 
Oaspeţii ar fi putut da şi ei lovitura, dar Ascoli probabil că s-a speriat de ieşirea greşită a lui Kuciak nu a reuşit să întroducă balonul în poarta goală din şase metri. Yero Bero şi Adailton i-au mai dat ceva emoţii lui Popa, înainte ca Papp să se revanşeze pentru ratarea uriaşă de mai devreme şi să înscrie cu capul din apropiere cu două minute înaintea pauzei.
 
Repriza a doua a început cu o schimbare de arbitru, Augustus Constantin fiind înlocuit de Emil Voicu din cauza unei accidentăei, şi cu un ritm destul de scăzut. Vasluienii s-au mulţumit să apere avantajul de pe tabelă, în timp ce oaspeţii au încercat să pună presiune pe adversari, dar cu puţine realizări.
 
Odată cu trecerea timpului, clujenii au forţat cu mai multă convingere, însă cu excepţia unui şut periculos al lui Machado, respins de Kuciak, elevii lui Hizo n-au avut emoţii. Ba mai mult, după un contraatac iniţiat de Cânu, brazilianul Adailton a făcut 2-0 cu un şut de la marginea careului, cu 12 minute înainte de final.
 
În urma acestui succes, Vasluiul îşi consolidează poziţia a treia în clasament, la şapte puncte în spatele liderului Oţelul, în timp ce clujenii ocupă locul 14, primul care asigură supravieţuirea.
 
FC Vaslui: Kuciak - Papp, Cânu, David Rivas, Milanov - Gheorghiu, Sânmărtean, Genchev, Milisavijevic (Campano 75) - Adailton (Temwanjera 90+2), Yero Bello (Pouga 67)
 
U Cluj: M.Popa - Unguruşan, Abrudan, Pele, Ascoli - Boştină (Cojocnean 59), Menassel, Adrian Cristea, Bazzi (Păcurar 66), Delgado - Tony (Machado 71).

×
Subiecte în articol: Liga I FC Vaslui u cluj
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close