Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FCM Târgu Mureş câştigă în minutele de prelungire meciul cu Pandurii Târgu Jiu

FCM Târgu Mureş câştigă în minutele de prelungire meciul cu Pandurii Târgu Jiu

FCM Târgu Mureş câştigă în minutele de prelungire meciul cu Pandurii Târgu Jiu
04 Mai 2011   •   18:34

FCM Târgu Mureş a învins cu scorul de 1-0 pe Pandurii Târgu Jiu într-o partidă disputată pe teren propriu în etapa a 31-a din Liga I. Unicul gol a fost reuşit în prelungirile meciului de Astafei.

 
Gazdele au avut iniţiativă încă din primele minute, perioadă în care Didi, şut puţin pe lângă vinclu de la 20 de metri, şi Astafei, ratare incredibilă din apropierea porţii, au trecut pe lângă deschiderea scorului. Gorjenii au reuşit să echilibreze meciul, fără a-şi crea însă ocazii la poarta lui Balauru. Ba din contră, tot elevii lui Sabău au fost mai aproape de gol, prin Florin Dan şi Issa Ba. Singurele momente în care oaspeţii au fost periculoşi au apărut înainte de pauză, dar Apostu şi Voiculeţ au finalizat prea slab pentru a putea înscrie.
 
Repriza a doua a fost şi mai săracă în fotbal şi în ocazii. Doar Vagner şi Ruiz i-au dat emoţii lui Lazăr, în timp ce la poarta cealaltă singura oportunitate pentru oamenii lui Petre Grigoraş l-a avut protagonist pe Lemnaru, care nu a putut ajunge la o centrare periculoasă în careul gazdelor.
 
Meciul s-a încins, neaşteptat, în ultimele minute, când mureşenii şi-au accentuat presiunea. Mai întâi Vagner a păcălit pasul la offside al Pandurilor, dar lobul său peste Lazăr, ieşit neinspirat, a ocolit poarta, pentru ca oaspeţii să scape din nou cu faţa curată la respingerea lui Rada, care putea deveni un autogol nefericit. Şi, la fel ca în etapa precedentă în Regie, Astafei s-a dovedit omul potrivit la momentul potrivit, înscriind în al doilea minut de prelungire cu un şut din interiorul careului.
 
FCM Târgu Mureş urcă pe locul 8 în urma acestui succes, în timp ce gorjenii au în continuare emoţii în ceea ce priveşte menţinerea în prima ligă, avansul faţă de Craiova, prima echipă de sub linie, fiind de numai cinci puncte.
 
FCM: Balauru - L. Rus, Iencsi, B. Fernandes, L. Szilagyi - Vasilache (Vagner 60), Issa Ba, Fl. Dan, Astafei - D. Zaharia (Ruiz 64), Didi (Răduţă 68)
 
Pandurii: Lazăr - Tătaru, Pintili, I. Rada, Grecu - Pleaşcă, Nistor (Avramescu 88), Cl. Voiculeţ - Stromajer (Hidişan 84), Apostu (Popete 69), Lemnaru.

×
Subiecte în articol: FCM Targu Mures Pandurii Targu Jiu Liga I
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close