Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FCSB-Astra 3-0. Alibec, două goluri și o pasă de geniu. E faza anului, trebuie neapărat să o vezi! VIDEO

FCSB-Astra 3-0. Alibec, două goluri și o pasă de geniu. E faza anului, trebuie neapărat să o vezi! VIDEO

 FCSB-Astra 3-0. Alibec, două goluri și o pasă de geniu. E faza anului, trebuie neapărat să o vezi!  VIDEO
06 Apr 2017   •   22:51

FCSB (fostă FC Steaua) urcat pe primul loc în Liga I de fotbal, după ce a învins campioana Astra Giurgiu cu scorul de 3-0 (3-0), joi seara, pe Arena Națională din București, în etapa a patra a fazei play-off.

Vicecampioana a tranșat practic soarta partidei în prima jumătate de oră, când atacantul Denis Alibec, venit iarna aceasta de la Astra, a reușit o dublă (10 — penalty, 27) și a pasat decisiv pentru golul al treilea, marcat de Florin Tănase (32).

Oaspeții au avut prima ocazie a partidei, prin Daniel Niculae (2), dar acesta a tras slab din careu, iar portarul Florin Niță a reținut.

FCSB a deschis scorul în urma unui penalty acordat după ce fundașul Geraldo (ex-Steaua) l-a ținut evident în suprafața de pedeapsă pe Marko Momcilovic. Alibec a transformat cu siguranță, iar apoi antrenorul oaspeților, Marius Șumudică, și-a chemat jucătorii la marginea terenului pentru a-i îmbărbăta.

Niță a fost la post la reluarea lui Takayuki Seto (25), după care ''roș-albaștrii'' și-au majorat avantajul, prin același Alibec, scăpat singur spre poartă după un luft al lui Cristian Săpunaru la mingea trimisă în adâncime de Florin Tănase (27).

Al treilea gol al gazdelor s-a marcat după fază foarte spectaculoasă, Alibec pasând prin procedeul tehnic denumit ''rabona'' lui Tănase, aflat în careu, care a marcat fără probleme.

 

Daniel Niculae a ratat o ocazie imensă (36), șutând în blocajul format din Niță și Momcilovic.

FCSB trebuia să primească penalty în minutul 41, pentru un fault evident comis de portarul Plamen Iliev asupra lui Eddy Gnohere.

Astra a încercat să revină după pauză, și-a creat câteva ocazii de gol, dar nu a reușit să marcheze. Niță a intervenit salvator la șuturile lui Florea și Buș (59), Enache a respins în Momcilovic, iar mingea a lovit bara, după o lovitură liberă executată de Alexandru Ioniță II (77).

William de Amorim (78) a trimis cu latul, din interiorul careului, dar mingea s-a dus pe lângă poarta lui Iliev.

Ioniță (90) a ratat ultima ocazie a partidei, șutând din unghi peste poartă.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Denis Alibec Astra Giurgiu steaua
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close