Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FCSB (Steaua București) - Dinamo București. Lupta pentru titlu este relansată!

FCSB (Steaua București) - Dinamo București. Lupta pentru titlu este relansată!

FCSB (Steaua București) - Dinamo București. Lupta pentru titlu este relansată!
02 Apr 2017   •   22:25

FCSB (fostă FC Steaua) a învins-o pe FC Dinamo Bucureşti cu scorul de 2-1 (1-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Capitală, în etapa a treia a fazei play-off a Ligii I de fotbal. 

FCSB a câştigat în faţa marii rivale la primul său meci sub actualul nume. 

FCSB a reuşit prima sa victorie contra lui Dinamo în cinci meciuri din acest sezon, trei în campionat şi două în Cupa Ligii. 

Steaua a deschis scorul în min. 10 al meciului care are loc pe Arena Naţională din Capitală, în etapa a treia a fazei play-off a Ligii I de fotbal. 

Denis Alibec a deschis scorul pentru vicecampioana României cu un şut de la circa 25 de metri (10). 

Chiar înainte de pauză, Dinamo a avut un șut la vinclu din lovitură liberă, însă goalkeeperul Stelei a scos mingea în corner. Arbitrul a fluierat însă finalul reprizei, spre furia unor jucători dinamoviști.

Dinamo a egalat în minutul 57, după un corner, însă a trecut prin mari emoții. Arbitrul asistent avea fanionul ridicat. Golul a fost însă validat, acesta se grăbise să semnalizeze un potențial ofsaid care nu s-a activat. 

Adam Nemec a egalat pentru Dinamo, cu o lovitură de cap, în urma unui corner (57). 

În minutul 59, un suporter a dat năvală pe teren și meciul a fost din nou întrerupt pentru câteva secunde până ce a fost evacuat. Acesta a fost al doilea moment de întrerupere, după cel din minutul 12, când doi suporteri au pătruns pe gazonul Arenei Naționale.

FCSB a trecut din nou în avantaj în minutul 75, când Fernando Boldrin a marcat simplu, la mai puţin de un minut de la intrarea sa pe gazon, dintr-o centrare a lui Marko Momcilovic. 

----------------------------

LIVE STEAUA - DINAMO.  Steaua (FCSB) și Dinamo se vor duela azi, de la ora 20:30, în play-off Ligii 1. Va fi a cincea partidă dintre cele două formații, în actuala stagiune. Dinamo a câștigat ultimele trei dueluri.

LIVE STEAUA - DINAMO. Laurențiu Reghecampf și Mihai Stoica au susținut o conferință de presă și au vorbit despre meciul cu Dinamo și despre situația de la echipa roș-albastră.

"Vreau să spun ceva. De la o simplă discuție s-a ajuns la subiecte zilnice și s-a spus că plec după meciul cu Dinamo, că plec în Qatar. Doar am vorbit cu jucătorii și puteți înțelege ce vreți: că e planul meu, că am pus presiune. Interpretați așa cum vreți.

LIVE STEAUA - DINAMO. Nu îmi voi da demisia. Nu am nicio ofertă din Qatar", a spus Reghe, adăugând: "Cele mai importante sunt punctele puse în joc. Ne trebuie pentru a rămâne aproape de Viitorul. Trebuie să câștigăm meciul, cu toate că va fi foarte greu. Mereu au fost dueluri speciale cu Dinamo, iar în ultimele meciuri, ei au fost mai motivați. Nu știu de ce, dar ăsta e adevărul. În astfel de meciuri ai nevoie să fii foarte concentrat".

"Tamaș e suspendat, iar Bălășa este accidentat. Nu cred că va juca mâine. Nu îmi fac griji. Oricine va juca juca acolo, o va face foarte bine, fie că va fi Pintilii, fie că va fi Tudorie. Campionatul se joacă. Abia după etapa a 5-a putem vorbi despre titlu. Dar cel mai important este să nu pierzi. Mai sunt foarte multe meciuri și se pot întâmpla multe până la final" a spus Reghe.

LIVE STEAUA - DINAMO. Roș-albii rămân consecvenți ideii de a juca în negru, considerat al treilea echipament al echipei în acest sezon."Așa vor jucătorii" este răspunsul oferit de oficialii din Ștefan cel Mare.

În prima confruntare cu rivalii din actuala ediție, cea încheiată la egalitate, 1-1, pe Național Arena, cu Dinamo în calitate de formație oaspete, "câinii" au purtat echipamente albe.

LIVE STEAUA - DINAMO. Primul duel oficial dintre FCSB și Dinamo se anunță decisiv în lupta pentru titlu din Liga 1, crede fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Dumitru Dragomir e convins că formația pregătită de Laurențiu Reghecampf mai poate spera la titlu doar dacă se impune în această seară.

"Oracolul de la Bălcești" vede o luptă în doi între Viitorul și CFR Cluj pentru titlul din Liga 1. Ambele formații au arătat o formă bună în play-off, iar echipa lui Miriuță a obținut o victorie importantă în primul meci al rundei a 3-a, 4-1 la Pitești, cu CS U Craiova.

LIVE STEAUA - DINAMO. Dragomir nu exclude total FCSB din lupta la titlu însă e de părere că totul va depinde de duelul programat în această seară pe Arena Națională. Cu o victorie în fața rivalilor de la Dinamo, roș-albaștrii pot egala la puncte Viitorul. Echipa lui Hagi va juca luni seară la Giurgiu, pe terenul campioanei Astra, în ultimul meci al rundei. 

"Eu mă duc să văd Steaua - Dinamo. Aia e Steaua București nu e niciun FCSB. De 20 de ani joacă cu același statut. Contează ce simt fanii. Meciul va fi foarte interesant. Vor fi peste 25.000 de spectatori. Va fi un spectacol frumos. Nu știu cum va fi meciul. Și Steaua și Dinamo sunt vai de mama lor, se târăsc de pe o zi pe alta. Ba încearcă să-și cumpere jucători, ba intră în insolvență. La Dinamo nu e seriozitate. Steaua nu are cum să se gândească la titlu. La titlul după părerea mea Viitorul și CFR se vor bate. Steaua dacă bate azi intră serios în cărți, dar dacă nu, gata, s-a terminat. Nu mai sunt etape" a declarat Dumitru Dragomir în cadrul unei intervenții telefonice la Digi Sport.

LIVE STEAUA - DINAMO. Germanul de la cârma primei reprezentative consideră că echipa pregătită de Cosmin Conta este pe un trend ascendent, dar este de părere că echipa finanțată de Gigi Becali poate câștiga meciul.

”Este un derby. Derby-urile sunt mereu deschise. Am văzut că Dinamo s-a dezvoltat foarte bine. Steaua va avea mereu calitatea de a câştiga un astfel de meci. Se joacă. Din moment ce nu văd o echipă favorită, cred că depinde de prestaţie, poate şi de puţin noroc. Este un meci deschis”, a declarat Christoph Daum.

Această partidă va fi și un duel în familie. Antrenorul ”câinilor”, Cosmin Contra, este nașul lui Laurențiu Reghecampf, tehnicianul echipei finanțate de Gigi Becali. Meciul se va disputa duminică, de la ora 20:30, pe Arena Națională.

LIVE STEAUA - DINAMO. Acesta va fi cel de-al doilea ”El clasico” de România între cei doi antrenori. Contra are 1-0, după ce Dinamo a învins Steaua cu 3-1 în returul semifinalelor Cupei Ligii. Ca și tehnicieni, cei doi au mai fost adversari și pe vremea când actualul antrenor al ”câinilor” antrena Petrolul, iar Reghecampf FCSB.

LIVE STEAUA - DINAMO. Chiar dacă duminică vor fi din nou adversari, Reghe a recunoscut că a discutat cu finul său înaintea meciului, dar susține că nu au vorbit despre fotbal.

”Cum să nu vorbescu cu Contra, normal că vorbim. Am vorbit cu el în această săptămână. ”Ce faci, finule? Ce faci, nașule? Ce-ți mai fac copiii?” despre asta vorbim, dar despre meci vă dați seama că nu vorbim. Aceste lucruri nu mai contează în momentul în care el antrenează Dinamo și eu antrenez Steaua.

Amândoi ne dorim același lucru, să ne câștigăm meciurile. Dar întotdeauna, între noi va exista mereu respect și faptul că suntem o familie nu o să poată să-l schimbe nimeni, indiferent de ceea ce se va întâmpla prin tribună sau pe terenul de fotbal”, a declarat Reghecampf într-o conferință de presă.

LIVE STEAUA - DINAMO. Cei doi antrenori au fost colegi de generație pe când jucau fotbal, ambii au evoluat pe același post, cel de fundaș dreapta, și au au făcut parte din lotul naționalei de tineret. Chiar dacă pe vremea când erau fotbaliști nu aveau relații așa strânse, lucrurile s-au schimbat când Reghecampf s-a căsătorit cu Ana Maria Prodan, iar Contra și soția sa le-au fost nași, tehnicianul lui Dinamo fiind bun prieten cu soția antrenorului roș-albaștrilor. Cei doi au și aceeași vârstă, 41 de ani.

LIVE STEAUA - DINAMO. ECHIPELE PROBABILE

FCSB: Niţă - Enache, Pintilii, Moke, Momcilovic - Muniru, O. Popescu - Jakolis, Alibec, Fl. Tănase - Gnohere

Antrenor: L. Reghecampf

Dinamo: Cerniauskas - Romera, Dielna, M. Popescu, S. Filip - Busuladzic, I. Şerban - Hanca, Nistor, Bumba - Nemec

Antrenor: C. Contra

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close