Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FCSB (Steaua) - FC Voluntari, victorie la ultima fază a meciului

FCSB (Steaua) - FC Voluntari, victorie la ultima fază a meciului

FCSB (Steaua) - FC Voluntari, victorie la ultima fază a meciului
16 Iul 2017   •   22:55

Steaua a câștigat in extremis primul meci al sezonului, închizând tabela la ultima fază a partidei cu FC Voluntari, din prima etapă a Ligii I.

La debutul oficial al antrenorului Nicolae Dică pe banca tehnică a ''roş-albaştrilor'', vicecampioana s-a impus prin golurile marcate de Constantin Budescu (34 - penalty), după un fault comis de portarul Dragoş Balauru asupra lui Florin Tănase, şi de Dennis Man (90+2). Budescu a marcat primul său gol oficial în tricoul echipei FCSB

Pentru FC Voluntari, deţinătoarea Cupei României şi a Supercupei României, a înscris Adrian Bălan (55). 

Dennis Man a avut o bară în min. 56. 

----------------------------

Minutul 55. Bălan egalează din pasa lui Marinescu. Bucuria este cât pe ce să fie de scurtă durată, dar Man loveşte bara din câţiva metri și scorul rămâne 1-1.

Minutul 34. Budescu execută o lovitură liberă de la 25 de metri, central. Mingea este respinsă de Balauru, însă ajunge la Man. Acesta controlează balonul și obține un penalty.

Ilfovenii au sărit pe arbitrul Găman pentru a-i cere explicații, dar faultul a fost evident. Budescu pune mingea la punctul cu var şi execută fără speranţe pentru Balauru, care rămâne ţintuit pe mijlocul porţii. 

 

FCSB debutează azi în cea de 100-a ediție a Ligii 1, pe teren propriu, contra celor de la FC Voluntari, formație care a câștigat atât Cupa României, cât și Supercupa. 

Va fi primul duel dintre Claudiu Niculescu și FCSB, de când fostul fotbalist dinamovist este tehnician.

Echipele probabile:

FCSB: Niță - Momcilovici, Bălașa, Larie, J. Morais - Pintilii, Teixeira - Man, Budescu, Tănase - Gnohere

FC Voluntari: Balauru - Maftei, Balaur, M. Popescu, Acsinte - Lazăr, Răuță - G. Deac, Marinescu, Vl. Olteanu - Ad. Bălan

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close