Antena 3 CNN Sport Fotbal intern UEFA a decis că maghiarii pot folosi steagul Ungariei Mari la meciuri. Gică Popescu: "Autoritățile române trebuie să intervină urgent"

UEFA a decis că maghiarii pot folosi steagul Ungariei Mari la meciuri. Gică Popescu: "Autoritățile române trebuie să intervină urgent"

Federaţia Maghiară de Fotbal anunţă că UEFA i-a permis să afişeze la meciurile de fotbal steagul Ungariei Mari. Gică Popescu cere ajutorul autorităților române.

UEFA a decis că maghiarii pot folosi steagul Ungariei Mari la meciuri. Gică Popescu: "Autoritățile române trebuie să intervină urgent"
Sursa foto: twitter.com/MLSZ
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Mar 2023   •   23:02

"E o decizie care are legătură mult mai mult cu partea politică decât cu cea sportivă. Noi nu putem reacționa pentru că sportul nu are nicio treabă cu această decizie luată de UEFA.

Autoritățile române trebuie să intervină urgent și eu sunt convins că o vor face. Sunt convins că se vor opune.

Nu poți susține că nu are nicio legătură politică folosirea acelui simbol pentru că în sine tu ceri ceva ce e politic", a declarat Gică Popescu pentru prosport.ro.

Gigi Becali nu a luat în serios decizia UEFA.

"Așa, și? Ce mare lucru? Pun ei pe tricouri și pe steaguri… Păi, ăia de la UEFA știu ei ce înseamnă harta aia? Bun, și dacă știu, ce se schimbă?

Le dăm noi Transilvania înapoi? (n.r. râde în hohote). Hai, mă, tată! Să fim sănătoși, că nu le dăm nimic înapoi", a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

UEFA a aprobat solicitarea Federației Maghiare de Fotbal de a nu trata "simbolul istoric maghiar" ca simbol cu ​​motivație politică, astfel că simbolul va putea fi utilizat în partidele oficiale, a anunțat forul maghiar pe site-ul oficial.

×
Subiecte în articol: UEFA Ungaria Mare meciuri Gica Popescu
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close