Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ferguson, amuzat de protestele lui Mourinho la adresa arbitrajului

Ferguson, amuzat de protestele lui Mourinho la adresa arbitrajului

Ferguson, amuzat de protestele lui Mourinho la adresa arbitrajului
25 Feb 2009   •   12:45

Inter şi Manchester United au remizat în prima manşă a optimilor Ligii Campionilor, scor 0-0, iar Jose Mourinho a fost nervos pe deciziile luate de arbitrul Luis Medina Cantalejo pe parcursul partidei. Sir Alex Ferguson, la conferinţa de presă de la finalul meciului, a contrazis protestele portughezului şi a insistat asupra faptului că oficialul partidei a avut o evoluţie excelentă.
Când i s-au adus la cunoştinţă comentariile lui Mourinho, managerul lui Manchester United s-a întrebat: ?Vorbeşte serios? Eu am văzut o performanţă splendidă a arbitrului. Centralul nu s-a lăsat intimidat şi poate Jose spera ca el să fi fost. Dar nu a fost intimidat, a fost de primă clasă.?
?Diavolii roşii? au dominat meciul de pe Giuseppe Meazza, dar, în ciuda tuturor ocaziilor ? în mare parte create de Cristiano Ronaldo -, au părăsit Italia fără să înscrie vreun gol. ?Este dezamăgitor că nu am câştigat meciul, dar dacă ţinem cont de evoluţiile noastre de pe teren propriu, cred că avem o şansă mare. Sper doar ca ocaziile să nu se răzbune?, a mai spus Ferguson.
De partea cealaltă, Mourinho a declarat că nu a fost nicio neînţelegere între el şi Alex Ferguson şi a explicat de ce a plecat val-vârtej la finalul partidei. ?Locul unde stau eu în timpul meciului este unul special, pentru că avem o uşă care îmi permite să plec direct. Nu am nimic cu Ferguson, sunt mereu apropiat de el şi suntem prieteni şi voi bea cu el după meciul retur. Luni i-am lăsat o sticlă de vin de 300 de lire sterline la hotel, cu un mesaj în care i-am spus că ne vom întâlni după meciul de pe Old Trafford?.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Jose Mourinho Sir Alex Ferguson
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close