Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FIFA a deschis o procedură disciplinară în urma incidentelor de la meciul România - Polonia

FIFA a deschis o procedură disciplinară în urma incidentelor de la meciul România - Polonia

FIFA a deschis o procedură disciplinară în urma incidentelor de la meciul România - Polonia
Sursa foto: foto: Agerpres
19 Noi 2016   •   09:28

Federatia internationala de fotbal (FIFA) a deschis o procedura disciplinara dupa incidentele de la meciul Romania-Polonia, de pe 11 noiembrie, din preliminariile CM 2018, potrivit sport.ro.

'Noi putem confirma ca proceduri disciplinare au fost deschise dupa (meciul) Romania-Polonia'', a precizat FIFA pentru AFP.

In timpul partidei disputate la Bucuresti, castigata cu 3-0 de Polonia si marcata de tensiuni si aruncarea de fumigene de catre suporteri, atacantul polonez Robert Lewandowski a cazut pe teren, asurzit de explozia unei petarde in apropierea lui.

Suporterii romani au aruncat petarda in minutul 53 al partidei, la aproximativ un metru de atacantul lui Bayern Munchen, care imediat a cazut la pamant. Staff-ul medical a intervenit rapid pentru a-i acorda primele ingrijiri, iar arbitrul Damir Skomina le-a cerut jucatorilor sa se deplaseze spre centrul terenului.

Dupa cateva minute de suspans, Lewandoski s-a ridicat, continuand meciul si luandu-si revansa marcand ultimele doua goluri ale partidei (min 82 si 90+1).

Partida a fost intrerupta un minut si in prima repriza, cand suporterii romani au aruncat fumigene in teren.

Doisprezece suporteri polonezi au fost retinuti inaintea meciului la doua incidente separate, un prim grup dupa violente intr-un bar si un altul dupa ciocniri cu fortele de ordine romane in apropierea intrarii stadionului.

×
Subiecte în articol: FIFA
Parteneri
Schimbări majore la facturile de curent! Noi informații utile pentru clienți
x close