Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Finala Cupei României se dispută la Târgu-Jiu, deşi stadionul Pandurilor are doar 9.200 de locuri

Finala Cupei României se dispută la Târgu-Jiu, deşi stadionul Pandurilor are doar 9.200 de locuri

Finala Cupei României se dispută la Târgu-Jiu, deşi stadionul Pandurilor are doar 9.200 de locuri
Sursa foto: stadionul municipal targu jiu
30 Apr 2009   •   15:07

Mare surpriză în ceea ce priveşte locul în care se va desfăşura ultimul act al Cupei României. Finala dintre CFR Cluj şi FC Timişoara se va juca la Târgu-Jiu, pe stadionul pe care evoluează echipa Pandurii, a confirmat preşedintele clubului, Marin Condescu. Trebuie menţionat că arena pe care se dispută finala nu are nici măcar 10.000 de locuri, dar a fost aleasă pentru că este aproape de amândouă oraşele din care provin cele două finaliste.
"Am primit un telefon de la Ionuţ Lupescu şi mi-a spus că finala se va juca la Târgu Jiu. Unul dinte motive a fost că este un oraş la jumătatea distanţei dintre cele două echipe şi vor putea veni mai mulţi fani. Sunt mulţumit de condiţiile de la noi. Sunt convins că vom avea un stadion plin", a declarat Marin Condescu, preşedintele Pandurilor, pentru gsp.
Nici nu este greu ca stadionul să fie plin, ar putea comenta gurile rele. Finala Cupei României, care se va disputa pe 13 iunie, le va pune faţă în faţă pe FC Timişoara, care a eliminat-o pe Dinamo după un rezultat de 4-1, şi CFR Cluj, care a învins FC Vaslui cu 2-0. Având în vedere că amândouă echipele sunt din vestul României, Ionuţ Lupescu a decis ca meciul să se dispute la jumătatea distanţei, iar oraşul Târgu-Jiu este perfect în acest sens.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close