Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Flavius Stoican: Am avut doi adversari, gerul şi Botoşaniul

Flavius Stoican: Am avut doi adversari, gerul şi Botoşaniul

Flavius Stoican: Am avut doi adversari, gerul şi Botoşaniul
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Dec 2013   •   09:37
Tehnicianul echipei Dinamo, Flavius Stoican, a declarat după victoria din partida cu FC Botoşani, scor 1-0, că îl bucură acest rezultat, dar temperatura scăzută a fost un adversar şi în aceste condiţii jucătorii se plâng la finalul meciului că nu îşi mai pot controla mişcările. 
"Sunt bucuros, fericit. Ştiam că ne aşteaptă o partidă dificilă. Din punctul meu de vedere am întâlnit doi adversari astăzi: temperatura scăzută şi Botoşaniul. Din punctul de vedere al jocului, eu ar trebui să fiu primul care să spună că ar trebui să se continue şi cu returul, dar după ce se termină un meci jucătorii se plâng că nu-şi mai pot controla mişcările. Riscăm accidentări şi jucătorii sunt cei mai importanţi", a spus Stoican.
Tehnicianul a precizat că Dinamo a jucat în partida cu FC Botoşani "doar muncitoreşte". "Ştiam că cei de la Botoşani vor face totul pentru a scoate un punct de pe terenul nostru. E greu să evoluezi la minus 2-3 grade. Botoşani a fost prima echipă care şi-a creat ocazii şi ne-a fost teamă la un moment dat. E bine că jucătorii şi-au făcut datoria şi am reuşit să câştigăm. Ţucudean a decis meciul printr-o execuţie care îl caracterizează, e un jucător mare. Sper să ajungem să facem şi spectacol. Astăzi am jucat doar muncitoreşte. Nu ne-am gândit la un loc de cupele europene, deşi ne dorim asta. Noi tratăm serios fiecare meci în parte, asta e cel mai important", a afirmat Stoican, conform Mediafax.
Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I, ultima a turului. Golul a fost marcat de George Ţucudean, în minutul 55.
 

×
Subiecte în articol: frig ger Dinamo echipa fotbal echipa spectacol
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close