Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Florin Costea a semnat pe patru ani cu Steaua

Florin Costea a semnat pe patru ani cu Steaua

Florin Costea a semnat pe patru ani cu Steaua
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    03 Aug 2011   •   18:08

Steaua a dat încă o lovitură pe piaţa transferurilor. Roş-albaştrii şi-au asigurat serviciile lui Florin Costea, care a semnat un contract valabil pentru următoarele patru sezoane.

 
Sunt bucuros că am semnat cu Steaua, sper să fac o treabă cât mai bună şi să marchez cât mai multe goluri”, a fost prima declaraţie a noului jucător stelist, imediat după ce şi-a pus semnătura pe înţelegerea cu echipa patronată de Gigi Becali.
 
Conform Gazetei Sporturilor, Florin Costea va încasa 250.000 de euro primă de instalare şi va avea un salriu de 18.000 de euro pe lună. În cazul în care Steaua va deveni campioană şi se va califica în Liga Campionilor, jucătorul de 26 de ani va mai primi 150.000 de euro.
 
Florin Costea este cel de-al treilea fotbalist de la Universitatea Craiova care ajunge la Steaua în această vară, după Andrei Prepeliţă şi fratele său Mihai, care a debutat deja cu gol pentru roş-albaştrii în meciul cu CS Mioveni.
 
Mihai şi Florin Costea devin cea de-a şaptea pereche de fraţi care evoluează pentru Steaua, după Francisc şi Vasile Zavoda, Nicolae şi Gigi Tătaru, Dumitru şi Constantin Dumitriu, Daniel şi Iulian Minea, Adrian şi Sabin Ilie şi gemenii Artiom şi Arman Karamyan.

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Localitățile vizate de alerta ANM
x close