Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Florin Costea, operat la piciorul stâng: "A fost complicat, i-am curăţat genunchiul"

Florin Costea, operat la piciorul stâng: "A fost complicat, i-am curăţat genunchiul"

Florin Costea, operat la piciorul stâng: "A fost complicat, i-am curăţat genunchiul"
Sursa foto: florin costea
26 Mar 2010   •   13:45

Atacantul Universităţii Craiova, Florin Costea, a fost operat vineri la genunchiul piciorului stâng la spitalul "Sfântul Ioan" din Bucureşti. Doctorul Doru Filipescu, care l-a mai avut pacient pe Costea în 2006 pentru acelaşi motiv, a spus că operaţia a fost complicată şi a durat mult, întrucât problemele la genunchi erau mari. Vârful oltean este, acum, în convalescenţă şi va avea nevoie de multe luni pentru a reveni pe teren.
"A durat ceva mai mult decât de obicei pentru că a fost puţin mai complicat, a trebuit să cureţe şi în zona meniscului, ligamentul colateral era pe jumătate rupt, însă totul a decurs bine şi acum piciorul este ca nou. Sperăm să poată începe cât mai repede recuperarea şi să fie apt într-un timp mai scurt decât ne aşteptăm", a comunicat Silvian Cristescu, team managerul Universităţii Craiova, pentru Mediafax.
Golgheterul "Ştiinţei" este obişnuit cu sala de operaţii, el suferind o ruptură de ligamente încrucişate şi la piciorul drept, în 2006. Accidentarea pentru care a suferit vineri intervenţia chirurgicală a fost provocată, în partida Universitatea Craiova - Politehnica Iaşi 2-1, de către portarul Brăneţ.
Antena3.ro

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close