Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Florin Costea se vede mai scump ca Hagi: "Valorez patru-cinci milioane de euro"

Florin Costea se vede mai scump ca Hagi: "Valorez patru-cinci milioane de euro"

Florin Costea se vede mai scump ca Hagi: "Valorez patru-cinci milioane de euro"
Sursa foto: florin costea
22 Iun 2009   •   21:51

Atacantul-vedetă al Universităţii Craiova nu duce lipsă de încredere înaintea pregătirilor pentru un nou sezon în care echipa atacă cupele europene. Costea nu ştie la ce echipă va juca în acest sezon, dar promite suporterilor "juveţi" că nu va accepta să se transfere decât în străinătate. În privinţa preţului, Costea crede că valorează patru-cinci milioane de euro, nu zece aşa cum spun unele guri. Comparativ, cel mai bun jucător român, Gheorghe Hagi, a plecat de la Steaua la Real Madrid pentru 4,3 milioane de dolari, într-o vreme în care banii aveau, totuşi, altă valoare.
"Nu ştiu dacă voi continua la Craiova. Dacă va exista o ofertă bună atât pentru mine, cât şi pentru club, vom vedea. Nu valorez 10 milioane de euro, eu zic că mai puţin, poate patru - cinci. În România voi juca doar la Craiova, nu voi merge la altă echipă. Va fi un campionat corect, anul trecut a câştigat Unirea Urziceni titlul, când nu se aştepta nimeni. Cu mai multă atenţie şi noi puteam termina între primele patru echipe", a declarat Costea pentru Mediafax.
Costea nu vrea să recunoscă explicit, dar din declaraţiile sale reiese faptul că a fost încurajat de succesul celor de la Unirea Urziceni şi speră la o poziţie cât mai bună în noul sezon.
"Deocamdată suntem doar primii la reunire. Dacă vom fi primii şi în clasament, vom vedea la finalul campionatului. A fost o vacanţă scurtă, pot spune chiar urâtă, am fost cu toţii dezamăgiţi, deoarece am ratat atingerea obiectivului în ultimele două etape. Nu ştim care este noul antrenor, dar, indiferent cine va veni, va trebui să lucrăm foarte bine împreună. Ce contează că am bătut pe Rapid şi Dinamo, dacă nu am ajuns în Europa. Mai bine pierdeam cu ele şi terminam pe locul şase, acum vorbeam de Liga Europa", a precizat atacantul.
Meciul cu Lituania, o mare dezamăgire pentru Costea
"N-a fost niciun scandal la naţională şi n-aş vrea să vorbesc despre asta acum, vorbesc doar despre Universitatea Craiova. Acum sunt la Craiova şi vorbesc de Universitatea. Când o să fiu la echipa naţională, o să vorbesc atunci de ea. După meciul din Lituania am fost foarte dezamăgit, nu mă aşteptam la aşa ceva, dar în viaţă nu sunt toate cum vrei tu", s-a plâns atacantul lăsat în tribună de Răzvan Lucescu la meciul României.
Antena3.ro

×
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close