Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Florin Prunea: FIFA şi UEFA vor cere explicaţii doar dacă vom avea oameni de fotbal condamnaţi

Florin Prunea: FIFA şi UEFA vor cere explicaţii doar dacă vom avea oameni de fotbal condamnaţi

Florin Prunea: FIFA şi UEFA vor cere explicaţii doar dacă vom avea oameni de fotbal condamnaţi
Sursa foto: florin prunea
22 Apr 2009   •   18:12

Director de relaţii internaţionale al FRF, Florin Prunea a declarat că va informa forul fotbalistic european de cele întâmplate în fotbalul românesc şi cazurile de corupţie. Fostul membru al ?Generaţiei de Aur? a echipei naţionale spune că nu va ascunde nimic din cele întâmplate în ţară, declarând că doar dacă vor fi condamnaţi arbitrii şi oficialii CCA vor cere explicaţii UEFA şi FIFA.
"UEFA nu a cerut deocamdată nimic federaţiei legat de scandalul de corupţie din arbitraj. Dar voi participa mâine dimineaţă la şedinţa comisiei HatTrick a UEFA în care vom discuta şi aceste probleme. Nu voi face decât să spun adevărul, ceea ce se întâmplă în ţară", a precizat Prunea pentru Mediafax.
Informaţiile date de directorul de relaţii internaţionale au fost confirmate şi de preşedintele FRF, Mircea Sandu.
"Nici FIFA şi nici UEFA nu ne-au solicitat informaţii despre lucrurile astea. Nici nu aveau cum, pentru că acest caz de corupţie nu este finalizat. Când vor fi condamnaţi, dacă vor fi, atunci cu siguranţã că va trebui să dăm şi explicaţii forurilor internaţionale", a informat şeful fotbalului românesc, conform sursei citate.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Florin Prunea Mircea Sandu UEFA FIFA
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close