Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Florin Prunea, înlocuit în Comitetul Executiv al FRF

Florin Prunea, înlocuit în Comitetul Executiv al FRF

Florin Prunea, înlocuit în Comitetul Executiv al FRF
Sursa foto: Foto: GSP
07 Iul 2017   •   15:30

Preşedintele grupării Astra Giurgiu, Dănuţ Coman, a fost ales, vineri, în cadrul Adunării Generale a LPF, în funcţia de membru al Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, ca reprezentant al Ligii I, în locul lui Florin Prunea, cel care şi-a pierdut această calitate după demiterea sa de la conducerea CSM Poli Iaşi.

În momentul de faţă, Liga Profesionistă de Fotbal este reprezentată de trei membri în Comitetul Executiv al FRF: preşedintele Gino Iorgulescu, Valeriu Argăseală şi Dănuţ Coman.

Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, a declarat că secretarul general Justin Ştefan nu poate ocupa funcţia de membru în Comitetul Executiv al FRF deoarece statutul federaţiei interzice acest lucru.

"Nu se poate ca secretarul general al LPF să poată fi membru în Comitetul Executiv conform statutului FRF. Iar al treilea membru, ales azi, o să fie oricum pe o scurtă perioadă pentru că, după cum se ştie, LPF va avea doar doi reprezentanţi. Domnul Justin Ştefan a fost invitat în câteva rânduri la Comitetul Executiv. Eu chiar am propus ca ambii secretari generali, şi de la LPF şi de la FRF, să devină membri permanenţi, dar domnul Burleanu a refuzat şi chiar a ales să diminueze numărul reprezentanţilor Ligii în Comitetul Executiv", a menţionat Iorgulescu într-o conferinţă de presă.

×
Subiecte în articol: Florin Prunea Gino Iorgulescu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close