Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Fosta mare speranță a fotbalului românesc - Claudiu Răducanu, în rețeaua jafului și a morții

Fosta mare speranță a fotbalului românesc - Claudiu Răducanu, în rețeaua jafului și a morții

Fosta mare speranță a fotbalului românesc - Claudiu Răducanu, în rețeaua jafului și a morții
25 Iul 2019   •   23:40

Fostul fotbalist Claudiu Răducanu cunoscut la nivel național, precum și internațional, este bănuit că ar fi implicat, într-o oarecare măsură, într-o rețea globală infracțională ce are rădăcini și în România, mai precis în Dolj, orașul Craiova unde un presupus lider intitulat Rechinul ar fi cel care se află în spatele racolării celebrului fotbalist.

Fostul atacant la Steaua si Espanyol Barcelona și jucător la Naționala riscă închisoare după ce anchetarorii îl bănuiesc într-o rețea internațională de trafic de persoane și fraudă de carduri bancare.

De asemenea, acesta a fost arestat în Mexic noiembrie 2014 după ce a fost prins în flagrant în mallul  Plaza Las Americas(Cancun) și a încercat să mituiască autoritățile.

În prezent, numele lui apare în ancheta DIICOT în colaborare cu FBI.

În vârstă de 42 de ani, Claudiu Răducanu a jucat peste 100 de meciuri la Steaua București, unde a marcat aproape 60 de goluri. S-a transferat apoi la Espanyol Barcelona, după care cariera lui a luat-o în jos, ajungând pe finalul carierei de fotbalist să joace la cluburi obscure. 

×
Subiecte în articol: DIICOT FBI fotbalist
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close