Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Fotbalist din Vâlcea, în comă după un meci de 120 de minute în caniculă

Fotbalist din Vâlcea, în comă după un meci de 120 de minute în caniculă

Fotbalist din Vâlcea, în comă după un meci de 120 de minute în caniculă
Sursa foto: Foto: Antena 1
22 Iun 2012   •   20:35

Un fotbalist din Vâlcea este la un pas de moarte după ce a căzut şi a rămas nemişcat pe teren în timpul unui meci. Oficialii echipei spun că temperatura extrem de mare şi faptul că arbitrul nu ar fi permis pauzele de hidratare au făcut ca sportivul să sufere un anevrism.

În minutul doi de prelungire al unui meci de 120 de minute, la o temperatură de 40 de grade, portarul Alexandru Cruceru a căzut ca secerat pe teren.

A intrat în comă, iar starea extrem de gravă i-a făcut pe medici să îl trimită la Bucureşti, la Institutul Naţional de Neurologie şi Boli Neuro-Vasculare.

A fost însă o luptă grea şi pentru medici. Din cauza căldurii, a tensiunii şi a lipsei de hidratare, fotbalistul suferise un anevrism. Creierul i-a fost inundat de sânge, iar medicii nu sunt deloc optimişti.

Oficialii echipei dau vina pentru starea fotbalistului pe o regulă absurdă dată de Comisia Centrală a Arbitrilor care le-ar fi interzis centralilor să-i lase pe sportivi să se hidrateze în timpul reprizelor. Deşi pe teren era extrem de cald.

Medicii trebuie acum să stabilească dacă singura problemă de sănătate a fotbalistului este anevrismul suferit sau are şi probleme cardiace.



×
Subiecte în articol: fotbalist
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close