Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Fotbaliștii arădeni, la un pas să fie bătuți de maghiari la amicalul UTA - Honved Budapesta

Fotbaliștii arădeni, la un pas să fie bătuți de maghiari la amicalul UTA - Honved Budapesta

Fotbaliștii arădeni, la un pas să fie bătuți de maghiari la amicalul UTA - Honved Budapesta
Sursa foto: Foto: INTACT Images
26 Feb 2012   •   15:01

Echipa UTA Arad a avut un meci amical marcat de incidente în Ungaria, cu echipa Honved Budapesta. Mai mulţi suporteri mahigari au făcut scandal şi au încercat să întrerupă meciul de fotbal pentru a-i lua la bătaie pe jucătorii români, conform Mediafax.

Un grup de ultraşi maghiari a făcut scandal împotriva României.

„Nu mă aşteptam deloc să ni se întâmple aşa ceva aici. Credeam că venim la un meci amical, paşnic, dar era s-o păţim rău de tot. Cel mai frică mi-a fost pentru soţia şi copilul meu, care erau cu mine în maşină şi nu ştiau ce se întâmplă”, a declarat preşedintele arădenilor, Giovanni Catanzariti.

„Am trecut prin nişte clipe mai puţin plăcute. La coborârea din autocar, am fost atacaţi fizic, verbal, au aruncat cu un pahar în mijlocul nostru, ne-au stropit cu bere, a fost aproape să degenereze totul. Ştiindu-se faptul că aproape orice întâlnire sportivă sau de alt gen maghiaro-română iscă patimi şi orgolii, ar fi trebuit să se ia măsuri. Oricum, rar mi-a fost să vad suporteri puşi atât de mult pe scandal, dar băutura şi probabil drogurile şi-au spus cuvântul”, a afirmat tehnicianul UTA Arad, Roland Nagy.

Meciul a fost câştigat de UTA Arad, cu scorul de 2-1.



×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close