Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Fotbaliştii români consideră că diferenţa de scor din meciul România - Olanda a fost prea mare

Fotbaliştii români consideră că diferenţa de scor din meciul România - Olanda a fost prea mare

Fotbaliştii români consideră că diferenţa de scor din meciul România - Olanda a fost prea mare
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    17 Oct 2012   •   10:33

Majoritatea fotbaliştilor români consideră că diferenţa de scor din meciul România - Olanda, încheiat cu victoria oaspeţilor cu 4-1, a fost prea mare faţă de ceea ce s-a întâmplat pe teren.

De asemenea, elevii lui Victor Piţurcă au acuzat arbitrajul scoţianului Craig Thompson şi sunt de părere că Ungaria a devenit principala contracandidată pentru locul 2 în grupa D.

„Diferenţa este prea mare pentru că practic noi am luat trei goluri din faze fixe şi doar unul din acţiune. În afară de goluri, Olanda a mai avut o ocazie şi aceea tot din fază fixă. Noi am luat un gol stupid foarte repede, olandezul a dat perfect sub bară, iar golul doi a venit iarăşi foarte ciudat. Am înscris şi noi, dar din păcate la pauză s-a terminat 3-1”, a spus căpitanul Răzvan Raţ.

Fundaşul lui Şahtior a recunoscut forţa adversarilor, dar a adougat că aceştia au fost împinşi de la spate de arbitru: „Olanda este foarte, foarte puternică şi este clar favorita grupei. Nu încerc să dau vina pe arbitri, dar azi pentru noi a fost un arbitraj ostil. Ne-a tocat mărunt. După acel penalty la Tamaş se putea da la fel penalty la Adi Popa. A fost acelaşi lucru. Pentru noi, este destul de rău că Ungaria a bătut Turcia”.

„Nu cred că e diferenţa e aşa de mare între Olanda şi România. La 3-1, am avut penalty, iar golul patru al lor a fost din offside, însă asta nu mai contează. Olanda a fost astăzi mai atentă la micile detalii. Ne vom bate cu Ungaria şi Turcia la locul doi”, este de părere şi Gabi Torje.

„Cam dură această înfrângere, nu cred că meritam să pierdem la acest scor. Nu vreau să scad din meritele Olandei, este o echipă valoroasă, dar azi parcă toate au fost împotriva noastră, pentru că am luat goluri foarte uşor, în momentele cheie ale partidei. Am avut ocazii, am dat în bară, dar ei au fost cei care au marcat. Cele două faze au fost identice, aşa cum lor le-a dat penalty, aşa trebuia să ne dea şi nouă. Trebuie să recunoaştem însă că olandezii au fost mai buni. Turcia, după înfrângerea din seara asta, a ieşit definitiv din cărţi, iar noi trebuie să ne batem cu Ungaria pentru locul doi”, a precizat Dorin Goian.

Marcatorul unicului gol al echipei României, Ciprian Marica, a declarat că „dubla cu Ungaria va fi decisivă” şi a afirmat că „am arătat dorinţă, devotament şi încredere. Avem potenţial. Am ieşit la joc, ne-am creat foarte multe ocazii, dar am întâlnit un adversar foarte puternic care ne-a taxat imediat. Eram destul de departe de fază, dar dacă la Tamaş s-a dat penalty se putea da şi la Adi Popa”.

×
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close