Antena 3 Sport Fotbal intern Fotbalistul Younes Hamza, agresat de "oamenii" lui Radu Mazăre pe plaja din Mamaia

Fotbalistul Younes Hamza, agresat de "oamenii" lui Radu Mazăre pe plaja din Mamaia

12 Aug 2013   •   16:55
Fotbalistul Younes Hamza, agresat de "oamenii" lui Radu Mazăre pe plaja din Mamaia

Atacantul tunisian al echipei Petrolul Ploieşti, Younes Hamza, a declarat că a avut, luni, la Mamaia, o altercaţie verbală cu primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, fiind lovit apoi de gărzile de corp ale edilului.

"Este adevărat că m-au bătut. Eram la Mamaia, la plajă. Eram în apă cu un ski jet, iar primarul era să intre în mine, făcea parasailing. Bine că l-am evitat. A început să mă insulte. I-am răspuns, iar când am ieşit din mare, doi oameni din garda lui de corp au venit şi au început să mă lovească. M-a frapat! Mi-au umflat ochiul şi am puncte de sutură. Nici nu văd bine", a povestit Hamza, conform GSp.ro.

"Îl am ca martor şi pe Ben Youseff pentru cele întâmplate. Nu e normal aşa ceva, suntem într-o ţară europeană. Toată lumea mi-a spus că sunt oamenii primarului. Mi-au spus că degeaba chem poliţia, fiindcă nu vor face nimic. Îmi voi scoate certificat medico-legal şi voi face plângere. Ce să mai fac aici? Plec, dacă nu mi se face dreptate", a spus jucătorul, citat de GSp.ro.

Antrenorul Petrolului, Cosmin Contra, a declarat, coform Mediafax, că jucătorul va primi sprijinul clubului, dacă se confirmă versiunea lui. "Întotdeauna dacă întrebi cele două părţi, dreptatea este undeva la mijloc. O să întreb jucătorul şi dacă s-a întâmplat aşa, va avea sprijinul clubului, eu nu pot să vorbesc ca antrenor de o chestie care trebuie să ţină de administraţia clubului. Sunt sigur că dacă jucătorul are dreptate va avea sprijinul total al clubului", a spus Contra.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close