Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Fotbalul românesc a îngheţat la prima ninsoare. Meciurile din Cupă şi campionat, amânate pentru 2013

Fotbalul românesc a îngheţat la prima ninsoare. Meciurile din Cupă şi campionat, amânate pentru 2013

Fotbalul românesc a îngheţat la prima ninsoare. Meciurile din Cupă şi campionat, amânate pentru 2013
Sursa foto: Foto: GSp
11 Dec 2012   •   11:47

Cluburile de fotbal din România s-au speriat de primii fulgi de nea ai iernii şi au cerut amânarea meciurilor de la sfârşitul acestei săptămâni. Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat că etapa a XX-a a Ligii I va fi programată în 2013, după ce Comitetul de Urgenţă al FRF a decis amânarea.

"Nu ştiu când se va juca, încă nu s-a găsit o dată liberă. Căutăm dată şi nu găsim. Soluţii sunt două: fie începem mai devreme în februarie, fie FRF mai împinge campionatul în vară cu două săptămâni", a mai spus Dragomir.

Doisprezece cluburi au cerut amânarea etapei, care nu a fost însă pe placul finanţatorului FC Steaua, Gigi Becali. Acesta a explicat că Universitatea Cluj, adversarul roş-albaştrilor în această etapă, s-ar putea întări până în primăvară.

"Nu vreau să se amâne ultima etapă. Eu joc la Cluj, ei sunt deja dezmembraţi, între timp poate se mai întăresc. Acum, noi suntem pe val. Toată echipa Stelei e ca Rooney. Alex Ferguson a zis că Rooney trebuie să joace din trei în trei zile, pentru că altfel îşi iese din mână, aşa e şi echipa Stelei", a spus Becali.

Şi meciurile din Cupa României din această săptămână au fost amânate, la solicitarea cluburilor Oţelul Galaţi şi CFR Cluj. Partidele Oţelul - Petrolul şi CFR Cluj - Astra, din semifinalele competiţiei, se vor disputa pe 17 aprilie, returul urmând să fie pe 22 mai.

×
Subiecte în articol: Liga I Cupa Romaniei Dumitru Dragomir
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close