Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Fotbalul românesc, pus la zid de trei foşti jucători ai CFR-ului: „Arbitrii sunt cumpăraţi”

Fotbalul românesc, pus la zid de trei foşti jucători ai CFR-ului: „Arbitrii sunt cumpăraţi”

Fotbalul românesc, pus la zid de trei foşti jucători ai CFR-ului: „Arbitrii sunt cumpăraţi”
06 Mai 2011   •   19:46

Yussouf Kone, Lars Hirschfeld şi Mikael Dorsin, foşti jucători la CFR Cluj, au vorbit în termeni deloc elogioşi despre fotbalul românesc într-un interviu acordat cotidianului norvegian Aftenposten.

 
Acest campionat e profund viciat”, şi-a început tirul canadianul Hirschfeld, care joacă acum pentru Valerenga. Goalkeeperul a dezvăluit şi faptul că echipa din Grua nu şi-a respectat toate obligaţiile financiare vis-a-vis de el şi, pentru a-şi recupera banii, s-a adresat instanţelor FIFA.
 
Şi Dorsin, actualmente la Rosenborg, a avut aceleaşi probleme la CFR. „Au încetat să mă plătească după ce au decis să mă transfere la altă echipă. Cei din conducerea clubului nu sunt buni la relaţionarea cu oamenii”, a declarat fundaşul suedez, citat de gsp.ro. Jucătorul de 30 de ani a oferit şi un sfat celor care intenţionează să se transfere în România: „Nu semnaţi cu CFR! Reprezentanţii clubului fac tot felul de promisiuni, dar nu le respectă. Este destul de ciudat pentru o echipă care joacă în mod regulat în Liga Campionilor”.
 
Cel mai dur a fost însă Yussouf Kone. „Arbitrii sunt cumpăraţi. Chiar dacă învingi, nu te poţi simţi bine, nu ştii nicioadată dacă ai făcut-o fiindcă ai fost mai bun decât adversarul sau din alte motive. Sunt prea multe decizii dubioase şi unele situaţii chiar amuzante, astfel că nu poţi fi sigur că rezultatul a fost echitabil. Sunt cluburi care încearcă să fie oneste, dar la cele mari, în special, se discută de cazuri de mită şi corupţie”, a explicat atacantul.
 
Concluzia a tras-o acelaşi Kone: „Fotbalul din România e un circ. Acesta este unul dintre motivele pentru care am vrut să plec de acolo. Erau prea multe scandaluri şi prea multe implicaţii politice”.

×
Subiecte în articol: CFR Cluj coruptie mita
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close