Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Fraţii Karamian au dat un nou recital şi FC Timişoara a învins Poli Iaşi cu 3-0 (VIDEO)

Fraţii Karamian au dat un nou recital şi FC Timişoara a învins Poli Iaşi cu 3-0 (VIDEO)

Fraţii Karamian au dat un nou recital şi FC Timişoara a învins Poli Iaşi cu 3-0 (VIDEO)
Sursa foto: artiom karamian
22 Apr 2009   •   19:04

Fraţii Karamian au dat un nou recital şi FC Timişoara a învins Poli Iaşi cu 3-0 (VIDEO)


FC Timişoara a trecut cu bine peste eşecul dramatic de la Vaslui şi peste criticile patronului Marian Iancu şi a reuşit o victorie clară acasă, cu Politehnica Iaşi. Victoria, scor 3-0, îi ţine pe bănăţeni la doar trei puncte de primul loc, ocupat în acest moment de Dinamo şi la un punct de locul al doilea, echivalent cu participarea în preliminariile Ligii Campionilor, ocupat de Unirea Urziceni.
Înfrângerea spectaculoasă dar demoralizantă din etapa a 25-a, la Vaslui, cu scorul de 4-3, a avut doar rolul de a-i întărâta pe elevii lui Gabi Balint, care s-au răzbunat pe alţi moldoveni. Poli Iaşi, cu un Andrei Cristea care a ratat din toate ocaziile, a primit primul gol în minutul 12, atunci când Arman Karamian, cel mai puţin cunoscut dintre fraţii armeni de la FC Timişoara, a concretizat o acţiune - fulger de pe partea dreaptă. Karamian a preluat mingea, a driblat toţi fundaşii aflaţi în cale şi a şutat la colţul lung.

Gigel Bucur l-a imitat după pauză, în minutul 54, atunci când Gigel Bucur a primit o mingea pe partea stângă. Atacantul ?de buzunar? nu a fost descurajat că era la mare distanţă de poartă şi a mers la sigur, driblând doi adversari şi şutând la colţul lung, fără nici o speranţă pentru Pleşca.

Scorul final nu a rămas 2-0, Artiom Karamian marcând şi el un gol în minutul 84, într-o nouă seară de vis pentru el şi fratele său. Magera a şutat în primă instanţă la poarta ieşeanului Pleşca, dar acesta a respins. Mingea a ajuns, însă, cu noroc la picioarele lui Karamian, care a închis tabela la 3-0.
FC Timişoara: Pantilimon - S. Stancu, Luchin, Cisovsky, Latovlevici - Curtean (Magera '39), Alexa, Borbely, Art. Karamian - Bucur (Rusici '77), Arm. Karamian (Abiodun '58)
Poli Iaşi: Pleşca - Buta, Straton , Cr. Munteanu, Pecnik - Viveiros (M. Oprea '72), Ignatov (Milea '81), Bersnjak, P. Jovanovici (Bâlbã '57)- A. Cristea, Cr. Bratu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Timisoara Poli Iaşi Gabi Balint Liga I
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close