Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FRF a permis "U" Craiova să joace la Severin. Mititelu: "Cât e Solomon primar, nu revenim la Craiova"

FRF a permis "U" Craiova să joace la Severin. Mititelu: "Cât e Solomon primar, nu revenim la Craiova"

FRF a permis "U" Craiova să joace la Severin. Mititelu: "Cât e Solomon primar, nu revenim la Craiova"
Sursa foto: stadion severin
25 Feb 2010   •   14:00

Problema meciurilor de acasă ale Universităţii Craiova a fost rezolvat, joi dimineaţă, de Comitetul Executiv al FRF. Echipa-fanion a Olteniei va putea disputa partidele de pe teren propriu pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu-Severin. FRF a decretat în acest caz o excepţie de la regulamentul care spune că o formaţie nu poate juca partidele de acasă la mai mult de 50 de kilometri de sediul clubului.
"În Comitetul de Urgenţă s-a decis ca Universitatea să joace la Severin. Nu vreau să fac alte declaraţii", a comentat sec preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, pentru Mediafax.
Toată discuţia privind mutarea echipei la Drobeta Turnu-Severin a pornit de la conflictul deschis dintre patronul echipei, Adrian Mititelu, şi primarul Craiovei, Antonie Solomon. Edilul a pus condiţii prohibitive echipei pentru a folosi stadionul, iar Mititelu nu le-a acceptat.
De curând, Solomon a revenit asupra deciziei şi a pus din nou stadionul "Ion Oblemenco" la dispoziţia clubului. Prea târziu, însă, întrucât demersurile către federaţie fuseseră deja făcute pentru a obţine excepţia pentru jucarea partidelor de pe teren propriu în Mehedinţi.
"Cu un ochi plâng, cu unul râd. În timp se va dovedi şi mai concret cine e vinovat pentru această mutare. La Severin oricum suntem ca acasă, să nu uităm ce reprezintă sigla de pe tricoul jucătorilor. Ne încadrăm în regiunea din interiorul siglei, Oltenia", a declarat Adrian Mititelu când a aflat decizia Comitetului Executiv al FRF.
" Actul lui Solomon nu are nicio valoare, e doar un act prin care îşi dă acordul, dar nu e legal, nu e suficient, trebuie un act de concesiune sau închiriere. Oricum era prea târziu, după câte mi-a făcut nu avea pretenţia să fiu iar păpuşa lui Solomon. Nu cred că vom mai reveni pe Oblemenco atâta timp cât Primăria e condusă de Solomon, care la rândul lui e manevrat de Neţoiu şi de Doru Măgaru", a conchis patronul clubului din Bănie pentru sursa citată.
Antena3.ro

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close