Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FRF şi LPF, transmit condoleanţe familiilor îndurerate. GSP: Meciurile de azi ar putea fi amânate

FRF şi LPF, transmit condoleanţe familiilor îndurerate. GSP: Meciurile de azi ar putea fi amânate

FRF şi LPF, transmit condoleanţe familiilor îndurerate. GSP: Meciurile de azi ar putea fi amânate
31 Oct 2015   •   13:07

Ieri seară, în clubul Colectiv din Bucureşti, a avut loc o tragedie şi mai mulţi tineri au murit sau au ajuns în stare gravă la spital, ca urmare a unui incediu.  Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă au transmis mesaje de condoleanţe celor îndureraţi. 

Liga Profesionistă de Fotbal își exprimă durerea la aflarea veștii că mai mulți tineri și-au pierdut viața vineri seara, într-un tragic accident, provocat de un incendiu, la clubul Colectiv din București.
Liga Profesionistă de Fotbal transmite sincere condoleanțe familiilor îndoliate și își exprimă compasiunea față de toți cei care au avut de suferit în urma incendiului de o asemenea gravitate.

Dumnezeu să-i odihnescă în pace pe cei care nu mai sunt printre noi!

----

Federația Română de Fotbal transmite condoleanțe familiilor îndurerate și este alături de toți cei care au avut de suferit în urma tragediei de vineri seara

Dumnezeu să îi ierte și să îi odihnească în pace pe cei dispăruți dintre noi!

----

Ca urmare a acestei tragedii, la Guvern a avut loc o şedinţă de urgenţă, în urma căreia, mai mult ca sigur, se va declara doliu naţional timp de trei zile.

În acest caz, evenimentele sportive de azi ar putea fi amânate şi nu se va disputa nici un meci din Liga 1.

Preşedintele Federaţiei de Baschet, Horia Păun, a declarat pentru GSP.RO că, în cazul în care se va decide doliu naţional, nu se va disputa nici un meci, la nici un nivel.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close