Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FRF şi Piţurcă au făcut lobby ca Tamaş să revină la prima echipă a lui Dinamo

FRF şi Piţurcă au făcut lobby ca Tamaş să revină la prima echipă a lui Dinamo

FRF şi Piţurcă au făcut lobby ca Tamaş să revină la prima echipă a lui Dinamo
17 Feb 2009   •   10:20

Gabriel Tamaş, în vârstă de 25 de ani, ar putea reveni de marţi la prima echipă a lui Dinamo, după ce a fost trimis de antrenorul Mircea Rednic la formaţia secundă din cauza indisciplinei. În ajutorul lui Tamaş au sărit şefii FRF şi Victor Piţurcă, care le-au cerut dinamoviştilor să-l reprimească pe jucător la prima echipă pentru a fi în formă contra Serbiei şi Austriei
?Este un fotbalist important al naţionalei şi e mare nevoie de el în meciurile cu Serbia şi cu Austria! Goian e suspendat la primul joc, Ghionea la fel, ar fi un dezastru să nu-l avem nici pe Gabi în formă! A greşit, a plătit, a fost atenţionat, şi-a învăţat lecţia. Oricum, când a fost convocat la lot n-a avut ieşiri în decor?, au fost mesajele pe care Piţurcă, dar şi Mircea Sandu le-au transmis către roş-albi, susţine Gazeta Sporturilor.
În apărarea fotbalistului a sărit şi tatăl Iosif Tamaş. ?De ce să fiu supărat pe el? A băut două beri în cantonament şi atât. Ce, l-a omorât pe Rednic? Nici măcar n-a ieşit din hotel. Am vorbit cu domnul Badea şi mi-a zis că se va rezolva totul în curînd?, a declarat tatăl fundaşului în Cancan.
Tamaş ar putea juca astfel miercuri în ultimul meci amical al iernii 2009, împotriva lui Dnepr, unde Rednic va testa primul ?11? cu care să abordeze pe 1 martie prima partidă a returului, cea cu Pandurii.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gabriel Tamas Dinamo Bucuresti
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close