Antena 3 CNN Sport Fotbal intern FRF taie în carne vie! Iancu, suspendat 10 luni şi amendat cu o sumă ameţitoare

FRF taie în carne vie! Iancu, suspendat 10 luni şi amendat cu o sumă ameţitoare

FRF taie în carne vie! Iancu, suspendat 10 luni şi amendat cu o sumă ameţitoare
Sursa foto: Marian Iancu
04 Mar 2009   •   19:59

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, nu glumeşte cu patronul de la FC Timişoara, Marian Iancu. Acesta din urmă a fost suspendat de Comisia de Disciplină din cadrul forului fotbalistic pentru nu mai puţin de 19 luni, şi amendat cu 600.000 de lei. Cu toate acestea, cele două pedepse date de FRF nu se vor cumula, iar Iancu o va ispăşi pe cea mai mare dintre ele, de 10 luni de suspendare şi 300.000 de lei amendă.
Cazul lui Marian Iancu a fost judecat de comisie miercuri, la puţin timp după contrele dure dintre acesta şi preşedintele Federaţiei. Chiar dacă Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, a declarat public că măsurile luate împotriva lui Iancu sunt greşite, instanţele sportive au decis să îl lovească foarte puternic pe patronul grupării de pe Bega. Iată cele două sentinţe care, cumulate, ar fi dus la 19 luni de suspendare şi un vid de 600.000 de lei în buzunarul patronului de la FC Timişoara.
"Oficialul clubului SC FC Timişoara, Marian Iancu, a fost sancţionat cu nouă luni suspendare şi cu 300.000 lei penalitate sportivă, în urma declaraţiilor calomnioase făcute în mass media la adresa preşedintelui FRF Mircea Sandu."
"Oficialul clubului SC FC Timişoara, Marian Iancu, a fost sancţionat cu 10 luni suspendare şi cu 300.000 lei penalitate sportivă, în urma declaraţiilor calomnioase făcute în mass media la adresa Federaţiei Române de Fotbal şi a preşedintelui FRF Mircea Sandu", anunţă Mediafax.
Trebuie menţionat că, deşi pedepsele au fost adoptate în urma judecării a două dosare diferite, ele nu vor trebui ispăşite împreună, aşa cum se vehiculase imediat după anunţarea sentinţelor. Iancu va trebui să raspundă pentru fapta pe care FRF a considerat-o mai gravă şi pe care a sanţionat-o mai dur.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marian Iancu FC Timisoara
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close