Gabi Tamaș, atac dur la adresa unei legende a Stelei: Vorbește mult, dar degeaba

11 Mai 2016   •   08:44
Gabi Tamaș, atac dur la adresa unei legende a Stelei: Vorbește mult, dar degeaba

Steaua Bucureşti, ocupanta locului secund în play-off, a câştigat, scor 1-4, meciul jucat în deplasare cu ASA Tg. Mureş, în ultima etapă a play-off-ului Ligii 1, iar fundaşul Gabriel Tamaş a declanşat un atac foarte dur la adresa lui Mirel Rădoi.

Elevii lui Laurenţiu Reghecampf au încheiat un sezon cu multe nereuşite şi foarte multe greutăţi. Merg în preliminariile Ligii Campionilor de pe locul doi, ceea ce înseamnă că vor avea parte de adversari dificili. În vară, Mirel Rădoi, antrenor al Stelei la acea vreme, l-a dat afară pe Gabi Tamaş, iar în urmă cu câteva zile a vorbit din nou despre viaţa extrasportivă a fundaşului. Replica fostului dinamovist a fost tăioasă.

"Ne bucurăm că am încheiat play-off-ul cu dreptul. Am dovedit caracter, am intrat pe teren şi am jucat. Acum ne gândim la vacanţă. S-a vorbit mult despre convocarea mea, cred că unii nu mă vor acolo. Mă refer la Mirel Rădoi, cred că are ceva cu mine. S-a luat afară de mine când m-a dat afară de la Steaua, dar nu poate să numere în câte ţări am jucat eu. Dacă era un mare fotbalist juca în Europa, dar el a păcălit fotbalul.

Nu am avut niciun derapaj. Asta nu-mi place, să vă spun ce am făcut sau ce n-am făcut. Haideţi să intrăm în subiect. Am avut două zile libere şi am fost invitat la un botez. Nu ştiu dacă am făcut ceva rău. Ceilalţi colegi au fost în club. Au început zvonurile acestea pentru că vine Campionatul European. Să-mi spună Anghel Iordănescu şi nu mai vin la naţională.

Mirel Rădoi vorbeşte mult, v-am spus, dar degeaba. Să vorbească despre episodul când a venit la echipa naţională şi am stat până la şapte-opt dimineaţa împreună. Mă văd la Steaua şi în sezonul viitor. Vreau să ridic multe trofee cu Steaua să-i întrec pe mulţi care vorbesc", a spus Tamaş.

Sursă: Mediafax
x close