Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gabi Tamaș, declarații incredibile după umilința cu Dinamo: ”Aș renunța la fotbal”

Gabi Tamaș, declarații incredibile după umilința cu Dinamo: ”Aș renunța la fotbal”

Gabi Tamaș, declarații incredibile după umilința cu Dinamo: ”Aș renunța la fotbal”
01 Mar 2017   •   22:41

Gabi Tamaș, unul dintre cei mai importanți jucători ai Stelei, s-a arătat dezamăgit de evoluția propriei echipe și admite că nu-și explică greșelile făcute de jucători în ultima perioadă.

"Nu vă pot spune ce e în sufletul meu. Aș renunța la fotbal, sincer. Chiar și eu, nu știu... să pierzi de 3 ori într-un derby cu Dinamo e ceva neplăcut. Am jucat să câștigăm. Nu am venit să întoarcem rezultatul, ci să jucăm și să câștigăm. Se putea întoarce rezultatul, dar nu în maniera în care am jucat în această seară", a declarat Gabriel Tamaș, la finalul meciului Steaua - Dinamo 1-3, pentru ca apoi, întrebat despre cauzele care au dus la jocul sub orice critică al roş-albaştrilor, să puncteze: "La antrenamente am putea să-i batem și pe Barcelona. E prea mare diferența dintre ce e la antrenamente și la meciuri. Românește vorbind, poate facem pe noi la meciuri, nu știu... Cum poți spune lipsă de valoare, când avem un lot cu cei mai valoroși jucători?".

Reghecampf este pus la zid de patron, niciodată în istoria recentă Steaua neavând un joc mai puţin estetic decât în acest moment. Chiar şi aşa, fundaşul e convins că nu staff-ul tehnic e principalul responsabil pentru prestaţiile atât de slabe.

"Greșelile individuale sunt cam dese. Facem una și luăm gol. Vreți să ajungeți la demisie? Haideți să vă spun ceva: poate să vină și Guardiola, și Mourinho, oricine, că nu joacă staff-ul. Staff-ul e aici să pregătim meciul și să ne spună totul despre echipa adversă, dar noi jucăm. Vă dați seama că și ei ar vrea să intre pe teren", a mai spus Tamaş, pentru ca apoi, întrebat de şansele la titlu, să spună: "Nu ne temem că vom pierde campionatul, dar dacă vom juca la fel, îl vom pierde" a spus Tamaș, potrivit DigiSport.

×
Subiecte în articol: gabi tamas steaua
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close