Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gabi Torje: "Rapid ERA echipa momentului!" Reacţii Dinamo - Rapid 3-0 (VIDEO)

Gabi Torje: "Rapid ERA echipa momentului!" Reacţii Dinamo - Rapid 3-0 (VIDEO)

Gabi Torje: "Rapid ERA echipa momentului!" Reacţii Dinamo - Rapid 3-0 (VIDEO)
Sursa foto: gabi torje
05 Apr 2009   •   14:47

Dinamo a arătat încă o dată că trăieşte pentru derby-uri şi făcut legea pe teren sâmbătă seară în "centenarul" confruntărilor cu Rapid. Victoria cu 3-0 i-a făcut pe dinamovişti să jubileze, iar mijlocaşul Torje a declarat că echipa sa a vrut să îi scape pe giuleşteni de titulatura de "echipa momentului" din Liga 1. Oficialii Rapidului, în schimb, au conchis că pauza de două săptămâni i-a scos din ritmul pe care şi-l găsiseră.
Lideri în Liga 1, "câinii roşii" nu s-au dezminţit şi au depăşit, chiar, aşteptările. Aflaţi la patru puncte în faţă în campionat, jucătorii au atras numai cuvinte de laudă din partea conducerii echipei.
"Cu cine să ne bată Rapidul, cu "bulevardul" Vasile Maftei? Acum nu mai e Rapidul echipa momentului?", i-a provocat acţionarul Vasile Turcu după meci pe adversari.
"L-am sunat pe George Copos după meci, dar nu mi-a răspuns, nu ştiu de ce, deoarece costul apelului era la mine", a râs şi Nicolae Badea, preşedintele CA al FC Dinamo, după care a adăugat că a fost mulţumit în totalitate de calitatea jocului echipei sale.
Cristi Borcea a fost, însă, mai "trist", după ce pronosticase 3-1 pentru Dinamo înaintea meciului şi a făcut Mea culpa.:
"Nouă meciurile astea ne plac, am indicat şi marcatorii înainte de meci. Am greşit pronosticul totuşi, am zis că batem cu 3-1."
Mircea Rednic a fost cel mai fericit, fostul antrenor din Giuleşti arătându-le fanilor rapidişti după meci trei degete, ca şi cum ar fi spus "Trei boabe v-am dat azi".
"Îmi felicit jucătorii. Le dau nota 10 cu felicitări. A fost un meci extraordinar cu o echipă tare, cea mai în formă din campionat în acest retur. Sunt mândru că îi antrenez pe aceşti băieţi", a încheiat Rednic după victoria din Ştefan cel Mare cu Rapid.
Jucătorii lui Dinamo au fost cei mai fericiţi, ei bucurându-se ca nişte copii după ultimul fluier. Adrian Cristea i-a dedicat golul marcat în minutul 89 lui Florin Bratu, accidentat la genunchi, aceeaşi atitudine având-o şi marcatorul primului gol, Ionel Dănciulescu. În ciuda victoriei concludente, "câinii" nu se cred deocamdată campioni.

"Mai avem câteva finale şi sper să ne îndeplinim obiectivul. Suporterii au fost alături de noi şi asta s-a văzut şi în teren", a declarat atacantul dinamovist Marius Niculae.
"Nu cred că a fost prea dură diferenţa de scor. La câte ocazii am avut, nu cred. Şi noi dacă pierdeam cu 3-0 era ruşinos. Dar în seara asta am jucat mai bine decât ei", a spus şi colegul său din apărare, Gabi Tamaş.
Rapidiştii, însă, au fost rezervaţi în declaraţii şi au recunoscut meritul adversarilor în victoria cu 3-0.
"Toată echipa a jucat slab, am primit două goluri pe greşeli capitale. Dinamo a câştigat pe merit", a precizat Nicolae Manea, referindu-se la ultimele două goluri ale lui Dinamo, marcate de Niculae şi Cristea.
"Noi n-am mai avut prospeţime, ne-au scos din ritm cele două săptămâni libere" a declarat antrenorul echipei, Marian Rada.
Antena3.ro

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close