Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gabi Torje se mută cu părinţii în Bucureşti şi promite că va renunţa la viaţa de noapte exagerată

Gabi Torje se mută cu părinţii în Bucureşti şi promite că va renunţa la viaţa de noapte exagerată

Gabi Torje se mută cu părinţii în Bucureşti şi promite că va renunţa la viaţa de noapte exagerată
Sursa foto: gabi torje
14 Iun 2009   •   14:21

Are doar 19 ani, dar a fost deja transferat pentru două milioane de euro şi este, acum, titular la Dinamo. Gabriel Torje este cu certitudine unul dintre jucătorii promiţători ai fotbalului românesc, dar în sezonul încheiat a făcut mai des furori în cluburile de fiţe din Capitală decât pe terenurile din Liga I. Din sezonul viitor Torje vrea să "dea pagina", însă, aşa că şi-a chemat părinţii să locuiască cu el în apartamentul din Bucureşti.
"Astăzi este prima zi din restul vieţii mele", aceasta pare să fie gândirea lui Torje, care şi-a dat seama că îşi poate irosi talentul prin viaţa extrasportivă bogată. Chiar la el acasă s-a consumat episodul "maneaua", care i-a mai avut în roluri principale pe Pulhac, Ropotan şi Lucian Goian, iar Moţi, Tamaş şi Izvoranu au fost mereu parteneri de nădejde pentru Torje. În club, bineînţeles, nu pe teren. Mijlocaşul de buzunar vrea să se schimbe, însă, şi a dat vina pentru lipsa de seriozitate arătată pe singurătatea pe care o simţea în Bucureşti, atunci când nu avea antrenamente şi meciuri. Soluţia găsită este una simplă:
"O să-mi aduc familia în Bucureşti. Asta a fost cea mai mare greşeală a mea, că am venit singur la Bucureşti, fără ei. E greu să stai singur în Capitală la 19 ani, fără familie. O să stăm toţi în acelaşi apartament. De acum înainte, în afară de antrenamente, meciuri sau cantonamente, voi sta acasă, cu ai mei, cu familia mea, cu mama şi cu tata. Credeţi-mă, îmi este greu să îmi rup familia de oraşul ei, de Timişoara, dar este un lucru pe care trebuie să îl fac.", a recunoscut Torje într-o intervenţie la GspTV.
Decizia lui Torje a fost influenţată şi de atitudinea fanilor Timişoarei, cu care păriţii fotbalistului au avut probleme după plecarea acestuia chiar la rivala de moarte, Dinamo. Din păcate pentru Torje, însă, nici fanii "alb-roşii" nu-l au la inimă prea mult, el fiind scuipat de un suporter dinamovist intrat pe teren în timpul meciului din ultima etapă a Ligii I, cu FC Argeş, încheiat cu 5-2 pentru piteşteni.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gabriel Torje FC Dinamo FC Timisoara
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close