Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gabriel Iancu aduce prima victorie a Stelei în noul sezon al cupelor europene. Stromsgodset - Steaua, 0 - 1

Gabriel Iancu aduce prima victorie a Stelei în noul sezon al cupelor europene. Stromsgodset - Steaua, 0 - 1

Gabriel Iancu aduce prima victorie a Stelei în noul sezon al cupelor europene. Stromsgodset - Steaua, 0 - 1
Sursa foto: Foto: UEFA.com
de M.C.    |    16 Iul 2014   •   22:30

Steaua şi-a făcut o misiune uşoară pentru returul turului II preliminar din Liga Campionilor, după victoria 0 - 1 contra campioanei Norvegiei, Stromsgodset.

Deplasarea nu a fost o simplă formalitate pentru stelişti, care au avut parte de destule emoţii, mai ales în prima parte a întâlnirii. Stromsgodset nu a părut o echipă mică, sau Steaua nu a reuşit să se ridice la înălţimea blazonului în primele 45 de minute, în care norvegienii au fost mai periculoşi.

Storflor, Kastrati, Ogunjimi, nume aproape necunoscute pe meleagurile mioritice, s-au aflat aproape de deschiderea scorului, însă fie au fost imprecişi la finalizare, fie s-au izbit de opoziţia lui Arlauskis, care a arătat că şi-a păstrat intacte reflexele cu care şi-a făcut un nume în poarta Unirii Urziceni.

Steaua lui Gâlcă pare o echipă la fel ca antrenorul, mai degrabă cuminte, dar şi incisivă, atunci când este cazul. În minutul 49, Gabriel Iancu a marcat unicul gol al partidei cu un lob perfect, după o lansare în adâncime care i-a surprins pe fundaşii norvegieni. Iancu a arătat din nou că este un jucător de execuţie şi care, deşi indolent de foarte multe ori, poate decide soarta unui meci.

Nordicii nu s-au resemnat după primirea golului şi au continuat să joace fotbal, măcar pentru a-i mulţumi pe cei aproximativ 7.000 de suporteri din tribune. Storflor îl face mare pe Arlauskis, în două rânduri, în timp ce Latovlevici, Chipciu şi Vâlceanu demonstrează că roş-albaştrii au mare nevoie de un atacant cu sânge rece în faţa porţii.

Returul se joacă peste o săptămână, însă Steaua stă deja cu ochii pe tragerea la sorţi a turului următor, care va avea loc vineri.

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close