Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gabriel Torje a semnat pe cinci ani cu Udinese

Gabriel Torje a semnat pe cinci ani cu Udinese

Gabriel Torje a semnat pe cinci ani cu Udinese
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    26 Aug 2011   •   19:47

După ce a ratat calificarea în grupele Europa League, Dinamo rămâne şi fără cel mai bun jucător. Gabriel Torje a susţinut vineri vizita medicală la Udinese şi a semnat pe cinci sezoane cu friulanii.

 
Echipa care a încheiat ultima ediţie a campionatului italian pe locul 4 va anunţa sâmbătă transferul pe site-ul său oficial, iar mijlocaşul de 21 de ani va fi prezentat după revenirea sa de la echipa naţională, unde este convocat pentru dubla cu Luxemburg şi Franţa.
 
Torje a semnat pe 5 ani, pentru 30.000 de euro pe lună, dar poate ajunge chiar şi la 50.000, şi va fi prezentat la Udinese după ce se întoarce de la echipa naţională. Dacă va evolua bine, Gabi va ajuta financiar clubul Dinamo cu bani frumoşi. El are stipulat în contract mai multe clauze prin care clubul italian este obligat să plăteasca anumite sume alb-roşilor în funcţie de performanţe”, a declarat Cristea Opria, agentul fotbalistului, la Radio GSP.
 
Udinese a ratat calificarea în Liga Campionilor, fiind eliminată în play-off de Arsenal, însă va evolua în grupele Europa League, acolo unde le va avea ca adversare pe Atletico Madrid, Rennes şi FC Sion.
 
Gabi Torje nu va putea însă să-şi ajute noua echipă în meciurile din Europa, deoarece a jucat deja pentru Dinamo în dublele cu Varazdin şi Vorskla Poltava.

 

×
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close