Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gălăţenii lui Dorinel se prăbuşesc la Alba-Iulia. Unirea - Oţelul 3-1

Gălăţenii lui Dorinel se prăbuşesc la Alba-Iulia. Unirea - Oţelul 3-1

Gălăţenii lui Dorinel se prăbuşesc la Alba-Iulia. Unirea - Oţelul 3-1
Sursa foto: unirea alba iulia
20 Noi 2009   •   16:03

Oţelul Galaţi a pierdut în mod lamentabil partida din etapa a XIV-a a Ligii I, în deplasarea de la Alba-Iulia. Echipa lui Adrian Falub a făcut instrucţie cu oţelarii şi s-a impus cu scorul de 3-1. Mare parte din responsabilitatea înfrângerii îi aparţine portarului Baotic ai Galaţiului, care a fost vinovat la primele două goluri ale gazdelor, într-o partidă în care vizitatorii au marcat golul de onoară în minutul 90+2, neavând nici o şansă la obţinerea punctelor.
Fostul CFR-ist Florin Dan a fost cel care a deschis scorul pentru Unirea Alba-Iulia în minutul 60, cu un şut de la 25 de metri care ar fi trebuit să fie parat de Baotic. Scorul a devenit 2-0 pentru gazde doar două minute mai târziu, când a profitat şi el de nesiguranţa portarului echipei gălăţene. Diferenţa de pe tabelă a căpătat proporţii în minutul 82, Gheorghe Grozav aducând liniştea în tribune cu golul de 3-0. Reuşita lui Gabi Paraschiv din minutul doi de prelungire nu a fost decât o slabă consolare pentru echipa lui Dorinel Munteanu.
Rezultatul lasă echipa gălăţeană cu 15 puncte în clasament, iar jocul rezultatelor poate apropia iar Oţelul de zona "fierbinte" a clasamentului. Unirea, în schimb, rămâne pe o poziţie retrogradabilă şi după această etapă, indiferent de scorurile din celelalte meciuri.
Unirea Alba-Iulia: Cernea - Bucurică, Poverlovici, Vujadinovic, Bălan - Costea, Dâlbea, Varga, C. Cristea - Fl. Dan - Veljovic. Antrenor: Adrian Falub. Rezerve: Rotaru - Vitinha, Olah, Verdeş, G. Grozav, S. Rădoi, Bonacin.
Oţelul: Baotic - Râpă, Costin, Sârghi, Sălăgeanu - Giurgiu, Neagu - Ibeh, Paraschiv, Pătraş - Axente. Antrenor: Dorinel Munteanu. Rezerve: Abraham - Cârjă, Perendija, Siminic, Pena, Mojsov, Nikolic.
Antena3.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close