Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gaz Metan - FC Vaslui 0-0. Lăcătuş: "Aşa se câştigă titlul, punct cu punct"

Gaz Metan - FC Vaslui 0-0. Lăcătuş: "Aşa se câştigă titlul, punct cu punct"

Gaz Metan - FC Vaslui 0-0. Lăcătuş: "Aşa se câştigă titlul, punct cu punct"
Sursa foto: fc vaslui
21 Feb 2010   •   16:27

FC Vaslui este a patra cantidată la titlu de campioană care intră în concurs în acest retur şi tot a patra care se încurcă de o formaţie mai slab cotată. Moldovenii nu au putut să treacă de o echipă a Mediaşului determinată să arate că jocul arătat în turul campionatului nu a fost un accident, iar Vasluiul ar putea rămâne după încheierea etapei la şase puncte de lider.
Echipa lui Marius Lăcătuş, autorarea unui lung şir de victorii consecutive spre sfârşitul turului, nu a strălucit în ciuda faptului că a mizat pe majoritatea jucătorilor săi emblematici. Gaz Metan, însă, a reuşit să îşi închidă eficient poarta iar rezultatul a fost un 0-0 care o duce la şase puncte de linia retrogradării. Vaslui, însă, se poate declara mulţumită că, în ciuda faptului că n-a câştigat, acelaşi lucru li s-a întâmplat şi Stelei, Rapidului şi Timişoarei.
Formaţiile de joc
Gaz Metan Mediaş: 30. Buchta - 44. Kratochvil, 19. Lazăr, 13. Kubutia, 8. Buzean - 7. Kubala (5. Munteanu '70), 15. Hoban, 21. Todea, 22. Pârvulescu - 17. Dudiţă (27. Eric de Oliveira '78), 9. Liţu (11. Cigan '80). Antrenor: Cristian Pustai.
FC Vaslui: 1. Kuciak - 6. Milanov, 3. Papp, 16. Zubar, 27. Hugo Luz - 9. Burdujan, 4. Ghencev, 18. L. Sânmărtean (30. R. Costin '46), 10. Gerlem (25. Delgado '87) - 23. Pavlovici, 19. Temwanjera (13. Costly '85). Antrenor: Marius Lăcătuş.
Lăcătuş, mulţumit: Titlul se câştigă punct cu punct
"A fost un joc echilibrat, bazat pe forţă, muncă şi disciplină. Vremea nu a fost cum ne doream noi, iar pe un asemenea teren e important cum se implică şi ce efort depun jucătorii. Pentru asta merită felicitaţi. Campionatul se câştigă şi punct cu punct, nu numai cu victorii. Jocurile nu sunt atât de uşoare cum par la prima vedere. Ne putem declara mulţumiţi cu acest punct. Mediaşul nu este o echipă la care să spui că vi şi câştigi fără probleme. Nu e terenul un impediment trebuie să te adaptezi. Wesley mi-a spus că are o durere la picior şi nu poate evolua. De aceea nu l-am folosit, dar sper să-şi revină", a declarat Lăcătuş pentru Mediafax.

Antena3.ro

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close