Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gaz Metan Mediaş învinge cu 1-0 Universitatea Craiova şi termină turul pe locul 5

Gaz Metan Mediaş învinge cu 1-0 Universitatea Craiova şi termină turul pe locul 5

Gaz Metan Mediaş învinge cu 1-0 Universitatea Craiova şi termină turul pe locul 5
Sursa foto: Foto: Gsp.ro
29 Noi 2010   •   21:23

În ultimul meci al etapei a 17-a din Liga I şi implicit al turului de campionat, Gaz Metan Mediaş a învins pe Universitatea Craiova cu scorul de 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Alin Liţu în minutul 67. În urma acestui rezultat, echipa antrenată de Cristi Puştai a încheiat prima jumătate a campionatului pe locul 5, în faţa unor echipe ca Dinamo, Steaua sau CFR Cluj.

Prima repiză a meciului de la Mediaş a fost săracă în faze de poartă, cele mai importante momente ale disputei fiind ratările lui Alex Munteanu şi Zaharia de la gazde, în timp ce oltenii au trecut pe lângă gol prin Wobay şi Alexandru Piţurcă. Partea a doua a început mai bine pentru echipa lui Puştai, care, după ce a irosit şansa deschiderii scorului prin Liţu, va punct prin acelaşi jucător după o pasă cu călcâiul a lui Todea.

Partida se îndrepta spre victoria ardelenilor, însă Craiova a obţinut un penalty în minutul 89 prin Wobay. Elevii lui Victor Piţurcă au ratat ocazia de a pleca cu un punct de la Mediaş, Gângioveanu irosind lovitura de pedeapsă. Scor final 1-0, iar Gaz Metan încheie cel mai bun tur din istoria echipei, în timp ce oltenii se află la jumătatea campionatului pe locul 9, cu 20 de puncte.

 

 

×
Subiecte în articol: Gaz Metan Medias meci
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close