Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gaz Metan - Pandurii Tg. Jiu 2-0: Eric, decisiv pentru medieşeni

Gaz Metan - Pandurii Tg. Jiu 2-0: Eric, decisiv pentru medieşeni

Gaz Metan - Pandurii Tg. Jiu 2-0: Eric, decisiv pentru medieşeni
Sursa foto: Foto: Intact Images
18 Mar 2011   •   18:27

Gaz Metan Mediaş a învins pe teren propriu cu scorul de 2-0 pe Pandurii Tg. Jiu în primul meci din etapa a 22-a din Liga I. Artizanul succesului obţinut de ardeleni a fost brazilianul Eric, autorul unui gol superb şi al unui assist pentru Zaharia.

 
Prima repriză a partidei de la Mediaş a fost presărată de greşeli ale ambelor formaţii, iar şansele importante au întârziat să apară la vreuna dintre porţi. Singurele momente care au stricat monotonia de pe Municipalul medieşean i-au avut ca protagonişti pe Todea, al cărui şut a fost blocat de Chiriceş, pe Vranjes, care a irosit uşor două semiocuazii, şi pe Gabi Matei, care, după ce a fost avertizat în minutul 19, a scăpat de un al doilea cartonaş galben înainte de pauză, deşi l-a faultat dur pe Pârvulescu.
 
Gazul a revenit mult mai decisă de la vestiare şi, după zece minute de la reluare, Eric a şutat minunat de la aproximativ 30 de metri şi a deschis scorul. Golul le-a dat aripi gazdelor, care au ratat ocazii uriaşe prin Pârvulescu şi Dan Roman, ultimul, inspirat introdus pe teren la pauză.
 
Echipa lui Criti Puştai a reuşit în cele din urmă să-şi dubleze avantajul, Zaharia reluând cu capul în plasă mingea centrată din corner de Eric. Cu un 2-0 liniştitor pe tabelă, medieşenii au ridicat piciorul de pe acceleraţie şi au aşteptat finalul meciului, în care putea marca din nou, dar lovitura de cap a lui Bawab a fosr respinsă de Mingote.
 
În urma acestui rezultat, Gaz Metan acumulează 37 de puncte şi urcă pe locul 4, în timp ce gorjenii rămân pe poziţia a 16-a, cu numai 20 de puncte.
 
Gaz Metan: Pleşca - Zaharia, Lazăr, Akaki, Vukadinovic - Todea, Muntean (Dan Roman 46) - Eric (Dudiţă 68), Hoban, Pârvulescu (Bozeşan 84) - Bawab
 
Pandurii: Mingote - Matei (Pleaşcă 46), Chiricheş, Viera, Grecu - Voiculeţ, Vranjes - Nistor (Apostu 76), Pintilii, Lemnaru - Brata (Stromajer 60).

×
Subiecte în articol: Gaz Metan Medias Pandurii Tg. Jiu Liga I
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close