Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gaz Metan ratează şansa de a urca pe un loc de Europa League, după 0-0 la Bistriţa

Gaz Metan ratează şansa de a urca pe un loc de Europa League, după 0-0 la Bistriţa

Gaz Metan ratează şansa de a urca pe un loc de Europa League, după 0-0 la Bistriţa
05 Mai 2011   •   17:55

Gloria Bistriţa şi Gaz Metan Mediaş au încheiat la egalitate, scor 0-0, într-un meci din etapa a 31-a din Liga I. Gazdele au fost mai aproape de victorie, care le-ar fi asigurat în mare parte evitarea retrogradării, dar Keita şi Tudose au ratat incredibil din situaţii foarte bune.

 
Prima ocazie a meciului de la Bistriţa le-a aparţinut gazdelor, Keita ratând incredibil de două ori în aceeaşi fază. Jucătorul senegalez a trimis cu capul în bară din apropiere, mingea i-a revenit, dar de această dată şutul său a fost respins de Pârvulescu de pe linie. Până la pauză, doar Băjenaru i-a mai dat emoţii lui Pleşca, cele mai bune şanse ale medieşenilor avându-i ca protagonişti pe Eric şi Bawab, însă nici unul nu a reuşit să trimită pe poartă din poziţii favorabile.
 
Aspectul partidei nu s-a schimbat nici în partea secundă, cu Gloria deţinând oarecum iniţiativa. Echipa lui Nae Manea ar fi putat marca în minutul 66, dar Tudose, din numai doi metri, a trimis peste poartă. Peste câteva minute, gazdele au cerut penalty la un presupus henţ în careul medieşenilor, dar arbitrul Paul Unimatan a lăsat jocul să continue. Nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu un sfert de oră înainte de final, când Szukala l-a faultat pe Liţu din poziţie de ultim apărător şi a fost eliminat.
 
Deşi în superoritate numerică, elevii lui Cristi Puştai nu au reuşit să forţeze victoria care i-ar fi urcat pe o poziţie de Europa League. Din contră, bistriţenii au fost mai aproape de gol, dar Tudose şi Velcovici nu l-au putut învinge pe Pleşca. Un rezultat de egalitate care nu ajută nici una dintre echipe. Gloria rămâne în afara locurile retrogradabile, dar avansul faţă de Universitatea Craiova este de numai 4 puncte, în timp ce Gazul a ratat şansa de a le egala în clasament pe Steaua şi Dinamo.
 
Gloria: Albuţ - Achim, Szukala, Năstase (Tudoe 59), Velcovici - C. Petre, Nalaţi, Băjenaru, Anton (Mărginean 86), Curtuiuş (Costache 77) - Keita
 
Gaz Metan: Pleşca - Hoban, Vukadinovic, Akaki (Liţu 60), Buzean - A. Muntean, Bozeşan, Eric, Kubala, Pârvulescu (Miclea 45) - Bawab.

×
Subiecte în articol: Liga I Gaz Metan Medias Gloria Bistrita
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close