Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gaz Metan şi FC Braşov au încheiat fără gol un meci cu multe ocazii

Gaz Metan şi FC Braşov au încheiat fără gol un meci cu multe ocazii

Gaz Metan şi FC Braşov au încheiat fără gol un meci cu multe ocazii
13 Apr 2011   •   19:36

Gaz Metan Mediaş şi FC Braşov au încheiat la egalitate, scor 0-0, într-un meci din etapa a 26-a din Liga I.

 
Gazul a avut primele ocazii ale meciului, Zaharia, de două ori, şi Bawab fiind aproape de gol până în minutul 15. Replica oaspeţilor s-a lăsat aşteptată, dar atunci când a venit, Puştai şi ai lui au trecut prin mari emoţii, centrarea lui Viveiros, deviată, ciupind bara porţii lui Pleşca.
 
Echipa de sub Tâmpa a terminat mai bine prima repriză. Mai întâi, Ilyeş a trimis un şut de la distanţă care l-a întins serios pe portarul mdieşenilor. Apoi a venit cel mai controversat moment al meciului. Cu un minut înainte de intrarea la vestiare, Williams a reluat cu capul din careu, iar Pleşca a respins cu dificultate. Braşovenii au cerut gol, considerând că mingea a depăşit linia porţii, impresie întărită şi de reluările fazei.
 
Şi în partea secundă cele două echipe şi-au împărţit momentele favrabile. A fost mai întâi dubla ratare a medieşenilor, în minutul 57, când Eric a lovit bara, iar Roman nu a găsit spaţiul porţii din apropiere. Braşovenii au avut şansele lor prin Viveiros, reluare pe lângă după centrarea lui Cristi Ionescu, Rusu, lovitură de cap respinsă de Pleşca, şi Toloza.
 
Cu un sfert de oră înainte de final, Eric a tras pentru a doua oară în bară şi, la fel ca şi la ocazia anterioară, Roman nu a reuşit să introducă mingea în plasă din câţiva metri. De altfel, atacantul gazdelor îşi va continua „recitalul” ratărilor, irosind alte două şanse bune, dintre care una din situaţie de singur cu portarul. 
 
Şi pentru ca nimeni să nu se supere, în secundele de final, Rusu a respins cu călcâiul de pe linia porţii o minge trimisă cu capul de Hoban, fază la care medieşenii au considerat că trebuia acordat gol. La fel ca la sfârşitul primei reprize, doar rolurile s-au inversat.
 
În ciuda faptului că a fost o partidă plăcută şi cu multe ocazii de gol, Gaz Metan - FC Braşov s-a încheiat 0-0, rezultat în urma căruia medieşenii o egalează pe Steaua la numărul de puncte, 40, în timp ce galben-negrii ocupă locul 13, cu zece puncte mai puţin.
 
Gaz Metan: Pleşca - R. Zaharia (Bozeşan 46), Vukadinovic, Akaki, Trtovac - Bawab, Todea, Eric, Hoban, Pârvulescu (Miclea 66) - Bratu (Dan Roman 46)
 
FC Braşov: Kajcsa - Ad. Rusu, Oros, Goldim, Cr. Ionescu - Chipciu ( 87), Fl. Stângă, Toloza, Ilyeş (Di Stefano 79), Viveiros (Năstăsie 65) - Williams.

×
Subiecte în articol: Gaz Metan Medias FC Brasov Liga I
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close