Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gaz Metan şi FC Vaslui au remizat la Mediaş în ultimul meci din etapa a 13-a a Ligii I

Gaz Metan şi FC Vaslui au remizat la Mediaş în ultimul meci din etapa a 13-a a Ligii I

Gaz Metan şi FC Vaslui au remizat la Mediaş în ultimul meci din etapa a 13-a a Ligii I
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    07 Noi 2011   •   22:50

Gaz Metan Mediaş şi FC Vaslui au încheiat la egalitate, scor 1-1, în ultima partidă din etapa a 13-a a Ligii I. Echipa lui Viorel Hizo a evoluat o repriză întreagă în inferioritate numerică, dar a fost mai aproape de a obţine toate punctele, ratând câteva ocazii mari pe final.

În urma acestui rezultat, FC Vaslui se află pe locul 7, cu 21 de puncte, la egalitate cu Oţelul, în timp ce medieşenii ocupă doar poziţia a 10-a, cu 16 puncte.

Prima repriză a meciului de la Mediaş a avut mulţi nervi şi puţin fotbal. În aceste condiţii, eliminarea lui Paul Papp din minutul 45 a surprins prea puţin, chiar dacă fundaşul oaspeţilor se poate considera nedreptăţit, el primind cele două cartonaşe galbene destul de uşor.

Până în acel moment, elevii lui Viorel Hizo au avut singura ocazie a primelor 45 de minute, prin Sânmărtean, al cărui şut a trecut puţin peste poarta lui Vâtcă, şi au reuşit să deschidă scorul graţie autogolului lui Markovic, acesta reluând imparabil pentru propriul goalkeeper de la marginea careului.

Deşi cu un om mai puţin şi în condiţiile în care Cristi Pustai a renunţat la un fundaş central, Markovic, pentru un atacant, Cristi Bud, oportunităţile în debutul părţii secunde au aparţinut tot vasluienilor.

În minutul 48, Wesley a pătruns prin centrul defensivei medieşene şi a tras puţin pe lângă de la marginea careului, pentru ca trei minute mai târziu, Sânmărtean să lovească transversala dintr-o lovitură liberă de la 22 de metri.

După o perioadă de joc care a amintit de prima repriză, meciul s-a aprins pe final, ajutat şi de golul egalizator reuşit în minutul 81 de Cristi Bud, care a împins în poartă şutul-centrare al lui Frăsinescu.

Gazdele au încercat să dea lovitura în ultimele minute, dar cei care au fost aproape de gol au fost vasluienii, aceştia trecând pe lângă victorie la ocaziile ratate de Wesley, Jovanovic şi Adailton. În cele din urmă, s-a încheiat 1-1, un rezultat care nu ajută nici una dintre echipe.

Gaz Metan: Vâtcă - Frăsinescu, Fl. Lazăr, Muth (C. Petre 63), Markovic (C. Bud 46) - Hoban, Todea, Avram, Bozeşan, Pârvulescu - Vitinho (Bawab 57)

FC Vaslui: Cerniauskas - Milanov, Farkas, Papp, Milisavljevic - Pavlovic, Zmeu (N. Jovanovic 82) - Adailton, Wesley, Sânmărtean - Bello (Balaur 46).

×
Subiecte în articol: Gaz Metan Medias FC Vaslui Liga I
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close