Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gazonul de pe Arena Națională, într-o stare de degradare avansată. Vezi ce recomandă specialiștii

Gazonul de pe Arena Națională, într-o stare de degradare avansată. Vezi ce recomandă specialiștii

Gazonul de pe Arena Națională, într-o stare de degradare avansată. Vezi ce recomandă specialiștii
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    09 Noi 2011   •   13:45

Compania care se ocupă de întreţinerea gazonului Arenei Naţionale a anunțat că acesta se află într-o stare de degradare avansată și recomandă ca pe noul stadion să nu mai joace alte meciuri decât cele programate până acum, informează un comunicat al Federației Române de Fotbal.

În comunicat se precizează că situația a fost cauzată de jocurile şi antrenamentele care au avut loc la intervale de timp foarte scurte, o zi diferenţă, dar şi lipsa instalaţiei de iluminat, care era necesară din momentul montării rulourilor.

Condițiile meteo și durata redusă a luminii naturale vor agrava situația și vor afecta creșterea și menținerea stratului de gazon, ceea ce va duce la o rezistență scăzută, se arată în comunicat.

”Menționăm că, datorită acestei evoluții negative a gazonului, cât și pentru menținerea unei suprafețe de joc la standardele internaționale, nu se pot desfășura decât cel mult meciurile care urmează a se disputa în cadrul UEFA Champions League și în cel al UEFA Europa League, meciuri care au fost deja programate” au explicat responsabilii cu întreținerea gazonului de pe Arena Națională.


×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close