Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gazul i-a intoxicat şi pe ialomiţeni. Gaz Metan Mediaş - Unirea Urziceni 1-0 (VIDEO)

Gazul i-a intoxicat şi pe ialomiţeni. Gaz Metan Mediaş - Unirea Urziceni 1-0 (VIDEO)

Gazul i-a intoxicat şi pe ialomiţeni. Gaz Metan Mediaş - Unirea Urziceni 1-0 (VIDEO)
Sursa foto: dan petrescu
21 Mar 2009   •   16:47

Egalul reuşit cu Dinamo, scor 1-1, le-a dat aripi outsiderilor de la Gaz Metan. Medieşenii au reuşit o nouă evoluţie foarte bună în partida de sâmbătă, împotriva vice-liderului din Liga 1, Unirea Urzicei, şi a câştigat şi datorită intervenţiilor extrem de inspirate ale portarului Vâtcă. Unicul gol al partidei a fost marcat de Cristian Bud, în minutul 60, iar echipa antrenată de Dan Petrescu ratează şansa de a urca, până duminică, pe primul loc.
Prima repriză nu a fost deloc una dominată de echipa de pe locul al doilea din clasament, Unirea Urziceni, aşa cum s-ar fi aşteptat spectatorii. Gazdele au pus, şi ele, mari probleme, în special prin şuturile de la mare distanţă.
Minutul 9 a adus prima ocazie a oaspeţilor, când Dănălache mai mult a respins mingea cu capul decât să o trimită spre poarta apărată de Vâtcă după o lovitură liberă. Kubala a replicat şi el în minutul al 17-lea, când medieşenii aproape că au profitat de dezorganizarea din defensiva ialomiţeană şi au şutat spre poarta lui Arlauskis, dar şutul nu a trecut de blocaj. Dudiţă a încercat şi el poarta în minutul 21, când a prins o minge la 35 de metri şi, fără să stea mult pe gânduri, a şutat cu piciorul stâng, dar Arlauskis respins cu siguranţă.
Golul a venit în repriza secundă, după ce apărarea ialomiţeană a trimis în aut o minge după o fază de contraatac a gazdelor de se anunţa periculoasă şi repunerea de la margine s-a sodat cu un şut-bombă din afara careului la poarta lui Arlauskis. Lituanianul nu a reuşit decât să respingă în faţă, de unde Cristian Bud a luat mingea şi a şutat sigur, deschizând scorul şi păstrând toate punctele în Ardeal.



Dan Petrescu a dat tonul la atac, dar în ciuda efortului depus, nici una dintre acţioni nu a avut finalitate pentru oaspeţi. Bordeanu a fost aproape să reuşească în minutul 70 ceea ce gazdele încercaseră la nesfârşit în prima repriză şi să nu reuşiseră - să înscrie de la mare distanţă. Vâtcă, însă, a fost la post şi a scos, greu ce-i drept, şutul cu stângul de la 30 de metri.
Unirea pierde pentru prima dată în acest retur, primind şi primul gol de când s-a reluat campionatul.
"Singura fază pe care Arlauskis a trebuit s-o apere a fost la faza golului. În schimb, Vâtcă a făcut 2 minuni şi prin acele două intervenţii extraordinare a făcut diferenţa. Am creat ceva, dar ne-am trezit prea târziu. La cum a arătat astăzi, Vâtcă a arătat că merită să joace chiar şi la altă echipă decât Mediaş.
Cred că Gaz Metan se va salva de la retrogradare, cred că vor câştiga şi cu CFR, dar şi cu Rapid, dacă se vor prezenta la fel. Nouă nu ne stă bine pe primul loc, dar nu mă gândeam la clasament, era bine pentru moralul nostru să nu pierdem şi să nu primim gol. Nu avem un om de gol care să salveze echipa şi asta s-a văzut din nou", a declarat tehnicianul ialomiţean, Dan Petrescu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gaz Metan Medias Unirea Urziceni Liga I
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close