Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Generalul Bădălan îl atacă pe Becali: "A venit ilegal la Steaua. El e huliganul, nu suporterii"

Generalul Bădălan îl atacă pe Becali: "A venit ilegal la Steaua. El e huliganul, nu suporterii"

Generalul Bădălan îl atacă pe Becali: "A venit ilegal la Steaua. El e huliganul, nu suporterii"
Sursa foto: generalul badalan
06 Oct 2009   •   11:54

Steaua este în mâinile unui huligan, spune Generalul Eugen Bădălan, fost membru al Consiliului de Administraţie al clubului, pe când acesta ţinea de Ministerul Apărării Naţionale. Bădălan consideră că actualul patron a venit ilegal la club, transformând societatea non-profit Steaua într-una comercială cu ajutorul membrilor infiltraţi în Adunarea Generală.
"Este clar că actuala conducere distruge toate principiile acestui club. Despre performanţă nici nu se mai poate vorbi atâta timp cât Gigi Becali schimba antrenorul la 48 de ore. Nu mai ştiu foarte bine datele contractuale dintre Armată şi Gigi Becali, dar, prin contractele care erau în urma cu vreo doi ani, ministerul s-ar putea opune unui astfel de abuz. Suporterii încearcă să salveze această echipă, doar pentru faptul că sunt contestatari, adică au o viziune diferită faţă de cea a patronului despre ceea ce înseamnă Steaua, nu înseamnă că sunt huligani. Huligan este chiar cel care acuză." a tunat fostul oficial a clubului.
Generalul regretă încă momentul în care a trebuit să renunţe la postul din Adunarea Generală a clubului, prin demisie, după ce nepoţii şi gărzile de corp ale lui Becali ajunseseră să controleze şedinţele. Preluarea clubului a fost una ilegală în opinia lui Bădălan.
"Adunarea Generală vorbea de înfiinţarea unei societăţi comerciale, dar Becali dorea să-şi însuşească AFC Steaua invocând nişte datorii faţă de el. Am aflat că lui i se cesionaseră nişte jucători. Am explicat că AFC Steaua nu se poate transforma, conform legii, din societate non profit în una comercială. Dar Becali îşi adusese acolo tot felul de nepoţi şi bodyguarzi şi numai Adunare Generala nu mai era aceea. Am părăsit sala şi mi-am prezentat public demisia.", a încheiat generalul Bădălan, pentru cancan.
În aceste condiţii, Bădălan îi consideră îndreptăţiţi pe aceia care îl contestă pe Becali.
"La stadion la Steaua n-am mai venit de acum aproape şase ani, când Gigi Becali a preluat clubul în mod ilegal, mi-am facut o promisiune, iar eu sunt un om onorabil. Am spus că nu voi mai veni la stadion până când Gigi Becali nu va mai fi patronul Stelei. Mă mai uit la meciuri la televizor şi ma interesez de rezultate.", a încheiat Generalul.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: steaua Gigi Becali armata MApN
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close