Antena 3 CNN Sport Fotbal intern George Puşcaş, convocat la naţionala României pentru meciurile cu Irlanda de Nord şi Danemarca

George Puşcaş, convocat la naţionala României pentru meciurile cu Irlanda de Nord şi Danemarca

George Puşcaş, convocat la naţionala României pentru meciurile cu Irlanda de Nord şi Danemarca
Sursa foto: Foto: inter.it
de M.T.    |    25 Oct 2014   •   16:29

George Puşcaş, care are un sezon extraordinar la Inter Primavera, a fost convocat pentru meciurile echipei naţionale a României cu Irlanda de Nord şi Danemarca.

Directorul tehnic al FRF, Anghel Iordănescu, propus oficial pentru postul de selecţioner, a trimis 14 faxuri de convocare pentru fotbaliştii români care activează în străinătate, în vederea celor două partide care vor avea loc la jumătate lunii noiembrie.

Tricolorii vor juca împotriva Irlandei de Nord, în preliminariile Euro 2016, pe 14 noiembrie, la Bucureşti, pentru ca patru zile mai târziu să joace cu Danemarca într-un meci amical, tot în Capitală.

Marea surpriză de pe lista celor 14 stranieri este numele lui George Puşcaş, care a impresionat în acest debut de sezon la formaţia de tineret a celor de la Inter Milano.

Atacantul de 18 ani a marcat 14 goluri în şase apariţii pentru Primavera, inclusiv un hattrick împotriva rivalilor de la AC Milan, săptămâna trecută.

O altă noutate o reprezintă convocarea lui Eric Bicfalvi, de la Volin Luţk.

De pe lista lui Iordănescu nu lipsesc deja consacraţii Tătăruşanu, Chiricheş, Raţ, Maxim sau Torje.

Stranierii convocaţi pentru meciurile cu Irlanda de Nord şi Danemarca

Portari: Costel Pantilimon (Sunderland), Ciprian Tătăruşanu (Fiorentina)

Fundaşi: Vlad Chiricheş (Tottenham), Florin Gardoş (Southampton), Dragoş Grigore (Toulouse), Cosmin Moţi (Ludogorets Razgrad), Răzvan Raţ (PAOK Salonic)

Mijlocaşi: Eric Bicfalvi (Volin Luţk), Ovidiu Hoban (Hapoel Bersheeva), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Mihai Pintilii (Al Hilal), Gabriel Torje (Konyaspor)

Atacanţi: George Puşcaş (Inter Milano), Bogdan Stancu (Genclerbirligi)

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close