x close

Gheorghe Hagi, decizie categorică. Nu va mai vorbi despre fotbalul românesc „pe o perioadă nedeterminată”

de S.T.    |    04 Feb 2018   •   15:44
Gheorghe Hagi, decizie categorică. Nu va mai vorbi despre fotbalul românesc „pe o perioadă nedeterminată” 534

Gheorghe Hagi nu va mai vorbi despre fotbalul românesc şi se va concentra doar pe munca pe care o depune la FC Viitorul, a anunţat fostul internaţional pe site-ul oficial al campioanei, duminică, la două zile de la conferinţa de presă în care a transmis că vrea să părăsească România.

„La ultima conferinţă de presă mi-am exprimat opinia personală legată de situaţia fotbalului românesc, în care am precizat că fotbalul la nivel mondial se dezvoltă, iar la noi în ţară avem mai puţine stadioane, echipe, jucători, antrenori şi mai putini suporteri. Această situaţie a fotbalului din România a fost reflectată şi de către dumneavoastră, în presa scrisă şi tv. O parte a presei a transformat opinia mea personală legată de situaţia foarte grea a fotbalului românesc în titluri tendenţioase precum «Hagi se revoltă», «atacă», «aruncă bomba», lucru care mă face să înţeleg că pentru unii nu trebuie să am dreptul la opinie, să vorbesc despre situaţia fotbalului românesc, cu toate că particip şi sunt printre primii care am investit în viitorul fotbalului din România în ultimii zece ani.

- Ca urmare a acestor lucruri, am luat decizia de a nu mai vorbi despre situaţia fotbalului românesc pe o perioadă nedeterminată, concentrându-mă foarte mult doar pe proiectele personale - Academia Hagi, FC Viitorul şi meseria mea de Manager tehnic”, se arată în comunicatul remis de Hagi.

 

Citeşte mai multe despre:

gheorghe hagi fotbal
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati