Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gheorghe Mulţescu, noul antrenor al lui Dinamo

Gheorghe Mulţescu, noul antrenor al lui Dinamo

Gheorghe Mulţescu, noul antrenor al lui Dinamo
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.T.    |    05 Iun 2013   •   20:00

Gheorghe Mulţescu este noul antrenor al lui Dinamo, tehnicianul de 62 de ani înlocuindu-l pe Cornel Ţălnar, care nu a reuşit să-i califice pe alb-roşii în cupele europene la finalul sezonului recent încheiat.

„Mă bucur că am ajuns la un acord cu Gheorghe Mulţescu, un mare jucător din istoria clubului nostru şi un tehnician recunoscut şi apreciat în fotbalul românesc. Mulţescu este o legendă a lui Dinamo şi sunt convins că echipa va renaşte sub conducerea sa”, a declarat acţionarul majoritar al formaţiei din Ştefan cel Mare, Ionuţ Negoiţă.

„Mulţescu ştie foarte bine ce înseamnă Dinamo, a mai antrenat echipa în două momente dificile de-a lungul timpului şi are o atitudine demnă de un profesionist dornic de a face performanţă. Urmează o perioadă de reconstrucţie într-un climat sănătos, aşa cum îşi doreşte toată suflarea dinamovistă”, a mai spus oficialul dinamovist.

Negoiţă a precizat că a negociat cu mai mulţi antrenori înainte de a-l alege pe Mulţescu, obiectivul acestuia fiind o clasare pe unul din primele patru locuri în viitoarea ediţie de campionat.

„Politica e să luăm jucători tineri, cu calităţi pe posturile care ne interesează. Avem şi jucători vechi, cu experienţă care vor rămâne la echipă. Vrem un proiect echilibrat”, a declarat noul antrenor al lui Dinamo la Dolce Sport.

În ultima ediţie de campionat, Mulţescu le-a pregătit pe Astra Giurgiu, în tur, şi pe Gaz Metan Mediaş, în a doua parte a sezonului.

Gheorghe Mulţescu este un adevărat simbol al lui Dinamo, echipă pentru care a jucat timp de şase ani, perioadă în care a cucerit trei titluri de campion şi două Cupe ale României, şi pe care a mai antrenat-o de două ori în trecut.

Dinamo a încheiat ediţia 2012/13 a Ligii I pe un dezamăgitor loc 6, ratând prezenţa în cupele europene pentru prima oară în ultimii 15 ani.

×
Subiecte în articol: Dinamo Ionut Negoita Liga I
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close