Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ghinion pentru Dinamo. Lucian Goian are ruptură de ligamente şi ratează tot sezonul

Ghinion pentru Dinamo. Lucian Goian are ruptură de ligamente şi ratează tot sezonul

Ghinion pentru Dinamo. Lucian Goian are ruptură de ligamente şi ratează tot sezonul
Sursa foto: Lucian Goian
25 Mar 2010   •   13:24

Neşansa l-a lovit pe fundaşul Lucian Goian la doar câteva zile după ce atacantul Craiovei, Florin Costea, s-a accidentat grav la genunchi. Jucătorul lui Dinamo, aflat în creştere de formă în ultimele săptămâni, a suferit în meciul cu CFR Cluj din Cupă o ruptură a ligamentului încrucişat anterior şi testul RMN a arătat că are nevoie de operaţie pentru a reveni pe teren. Ironia sorţii este aceea că accidentare a fost provocată de un contact cu un coleg de echipă, Dolha.
Dinamo a reuşit, miercuri, doar o remiză în turul semifinalelor Cupei României cu CFR Cluj. Dar vestea cea mai proastă nu este scorul care-i face favoriţi pe "feroviari", ci pierderea lui Lucian Goian, în condiţiile în care Dragoş Grigore este şi el accidentat pentru o perioadă îndelungată. Lucian Goian va fi operat, probabil, în cursul zilei de joi şi nu va putea juca până la finalul sezonului, putând lipsi chiar până la finalul anului calendaristic.
"Goian, din pãcate, e scos din circuit până în primăvara anului viitor. Are ruptură de ligamente încrucişate. Diabate are şi el genunchiul tumefiat, e o lovitură, să vedem astăzi ce spune doctorul. Niculescu e şi el cu umãăul în pioneze, Scarlatache e suspendat, Kone la fel, Niculae e accidentat, Alexe accidentat. Sunt vreo opt inşi pe care nu pot conta. Abia mai respirăm", a declarat antrneorul echipei din Ştefan cel Mare, Cornel Ţălnar, pentru Mediafax.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinamo Liga I
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close